Ακόμη και εκείνοι που απεχθάνονται τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι χθες η γυναίκα του πρωθυπουργού  κ. Μπαζιάνα υπήρξε άψογη στο ρόλο της. Ήταν όμορφη, προσεγμένη και ευδιάθετη, με απλό και ταιριαστό στην περίσταση τρόπο. Χωρίς δε αμφιβολία ήταν καλύτερη και από την υπερβολικά αεράτη κ. Μακρόν (που όμως σα να κατάρρευσε ξαφνικά στο δείπνο, από τις φυσούνες ίσως που είχε φορέσει ως μανίκια της), και από την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία ήταν θαμπή, κάπως βαριεστημένη και με αρκετά στυλιστικά λάθη (το μπούστο της δεν εφάρμοζε καλά, τα μαλλιά της ήταν πολύ μακρυά και αταίριαστα στο στάτους της, το ξώπλατο με τις ρίγες αταίριαστο για επίσημο δείπνο).

 

SOOC
SOOC
SOOC
SOOC

 

Βέβαια και η λαμπερή, δροσερή μέσα στα νιάτα της Μπέτυ, πρέπει κάποτε να μάθει ότι έχει μεν όμορφο ώμο, αλλά ότι τα προεδρικά δείπνα δεν είναι ντίσκο του Δαλιανίδη. Ένα φόρεμα χωρίς τον ένα ώμο έξω, θα ήταν προτιμότερο.

 

Ακόμη και ο αμήχανος αλλά απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο η Μπέτυ αντέδρασε στο βίντεο, όταν μια καψερή ρεπόρτερ την ρώτησε αν «θα πάνε τώρα για καφεδάκι με την Μπριζίτ», δείχνει ότι είναι άνθρωπος σβέλτος και κανονικός που βαριέται τις ανοησίες των δημοσίων σχέσεων, αν και αναγκάζεται να συμβιώνει με μια κυβέρνηση που χωρίς τα επικοινωνιακά κόλπα, θα ήταν άδειος τενεκές για σκοποβολή.

 

Και θα είχε περίπου την εξαθλιωμένη εικόνα του κ. Κατρούγκαλου στο χθεσινό δείπνο― αξύριστο, σιτεμένο νιάτο, με μια παραλυσία στο βλέμμα, εξόχως απωθητική.

 

 

 

Ένα καρτούτσο στο καπηλειό... SOOC
Ένα καρτούτσο στο καπηλειό... SOOC