Η Αναξαγόρα 3 κάνει Restart! Εσύ;

Η Αναξαγόρα 3 κάνει Restart! Εσύ; Facebook Twitter
0

Η Αναξαγόρα 3 κάνει Restart! Εσύ; Facebook Twitter

 

Restart της Ομόνοιας, του πάλαι πoτέ πυρήνα της πόλης. Μια από τις ιστορικότερες πλατείες της χώρας, που μετράει ήδη 169 χρόνια από την πρώτη διαμόρφωσή της και που κατά γενική ομολογία έχει υποστεί την μεγαλύτερη «ταλαιπωρία». Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στην εγκατάλειψη με ατυχείς προσπάθειες επαναφοράς της σε μια μορφή και λειτουργία που θα φέρει τον κόσμο πίσω. Για αυτό, projects σαν αυτό του Ρομάντσο στην Αναξαγόρα, που αναβαθμίζουν το ύφος της decadence περιοχής, μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Restart του ιστορικού κτηρίου του περιοδικού Ρομάντσο. Για δεκαετίες στέγαζε τα περιοδικά Ρομάντσο, Πάνθεον και Βεντέτα. Στις μέρες μας, και αυτό βιώνει το δικό του Restart ως Βios Ρομάντσο, καθώς ανακαινίστηκε πλήρως μπαίνοντας σε μια νέα και πολλά υποσχόμενη εποχή. Πρόκειται για ένα πολυχώρο πολιτισμού, ανοικτό στο κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων από μουσικά και εικαστικά, μέχρι κινηματογραφικά και digital. Επίσης, θα βρείτε στο ισόγειο και ένα καφέ μπαρ, ενώ στους πάνω ορόφους φιλοξενείται μία κυψέλη γραφείων όπου νέοι δημιουργοί δραστηριοποιούνται στο σύγχρονο επιχειρείν.

Αν είσαι νέος από 18 έως και 28 χρόνων, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας! Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του CU και του Ρομάντσο που σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής σου καριέρας.

Restart του τρόπου με τον οποίο οι νέοι εργάζονται και αλληλεπιδρούν. Το Ρομάντσο με τη νέα του σχεδίαση, προσφέρει σε δημιουργούς και νέες start ups, την ευκαιρία να γίνουν η πιο δραστήρια και δημιουργική κοινότητα της πόλης. Μέσω αυτής της καθημερινής αλληλεπίδρασης, γίνεσαι κομμάτι μιας ομάδας που θα σε στηρίξει με την πολυετή εμπειρία της, ώστε να μπορέσεις και εσύ να γράψεις τη δική σου μοναδική ιστορία. Η θερμοκοιτίδα αυτή του Ρομάντσο, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένα οικοσύστημα που συντίθεται από τα μέλη του και υπάρχει για τα μέλη του, διαμορφώνοντας ένα κέντρο επαγγελματικής δικτύωσης και καθημερινής συνάντησης με ανθρώπους και νέες ιδέες.

Restart του χώρου που μπορούν οι νέοι άνθρωποι να δημιουργήσουν, αλλά και να εκφραστούν. Πέρα από τον τρόπο, πολύ σημαντικός είναι και ο χώρος που φιλοξενεί αυτό το μοναδικό project. Έξω από στείρα γραφεία και εταιρικά στησίματα, το κτήριο, με την μοναδική διαμόρφωσή του, εμπνέει από μόνο του... Ο «ένοικος» δημιουργός, έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους γείτονες δημιουργούς αλλά και με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται μερικά σκαλοπάτια παρακάτω... Εκεί, μπορεί κάποιος να δικτυωθεί, αλλά ακόμα και να εμπνευστεί. Αυτή η καθημερινή αλληλεπίδραση και συμβίωση με άλλα ανήσυχα πνεύματα, δίνει τη δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων, συμβουλών και υπηρεσιών.

Restart της ζωής σου. Αν είσαι νέος από 18 έως και 28 χρόνων, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας! Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό του CU και του Ρομάντσο που σου δίνει  τη δυνατότητα να διεκδικήσεις την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής σου καριέρας. Για αυτό μην χάνεις χρόνο! Οι δηλώσεις έχουν ξεκινήσει και δέχονται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου!

Ψήθηκες; Περισσότερα στο www.vodafonecu/restartup                 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ