
Εγω δουλεύω σε κρεπερι και περναω τα ιδια και χειροτερα γιατι εκει προσπαθουν να διωχνουν τους "καινουριους" για να μη τους φανε τη θεση, εδω στην επαρχία..Εκανα υπομονη,εβγαλα γλωσσα οπου ειχα δικιο. Εννοω μιλησα σταρατα και καταφερα να είμαι δυο χρονια συνεχομενα, να κρατάω το πρωι ολομόναχη το μαγαζί και να εχω τα λιγότερα κραξιματα απο πελάτες ...Μη δίνεις σημασια στο τι κάνουν οι αλλοι...Ασε να κουτσομπολευουν. Ασε να γλύφουν...Να ξερεις πως αν είναι σωστος δε πρόκειται να σε διωξουν..Σε δυο μηνες ειναι δυσκολο να θυμασαι κωδικους, barcode, σειρα εταιριών στα ραφια, παραλαβες, καταγραφές, πως δουλεύει το σκάνερ κλπ. Δειξε θεληση, δειξε εργατικοτητα και δεν κινδυνευεις απο κουτσομπολιό