Μεγάλη παράλειψη το Εργαστήρι στην Δάφνη επί της οδού Μπουμπουλίνας. Πραγματικά ότι καλύτερο και πιο φρέσκο υπάρχει, εν λειτουργία από το 1967 παρέχει ποιότητα κάτι που σπανίζει στις μέρες μας, εκεί ως πιτσιρίκια με το ελάχιστο χαρτζιλίκι, ως μαθητές σφαίρα στο διάλειμμα εκεί και τώρα ως μεσήλικες για ποιοτικό παγωτό αλλά παλαιά για όσους θυμούνται που εμπιστεύεσαι τυφλά να δώσεις στο παιδί σου. Σπεσιαλιτέ του το παρφέ σοκολάτα - κρέμα με σαντιγύ που ουδέ μία σχέση έχει με ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Το πολύ περίεργο είναι ότι οι ιδιοκτήτες δεν έκαναν ποτέ τίποτα για να το διαφημίσουν με κανένα τρόπο - ούτε ταμπέλα δεν έχει το μαγαζί - το άφησαν στην κρίση του κόσμου που το στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Α! Και η ποσότητα που δίδεται είναι περιορισμένη για να φτάσει να τους εξυπηρετήσει όλους μέχρι τις 22.00 που αδειάζουν τα ψυγεία και κλείνει.http://www.athinorama.gr/umami/dessert/editorschoice/?edtId=2125891
Σχολιάζει ο/η