Απεργία την Πρωτομαγιά

Στην εποχη της κρισης σαφως καποιος δεν αγοραζει ρουχα. Αλλωστε οι ντουλαπες των περισσοτερων ειναι γεματες απο την εποχη του παρτυ. Ειναι επισης λογικο, μιας και ο αθηναιος(ο ελλην γενικως) ειναι κοινωνικο ον να παει για μασα στο σουβλαντζιδικο αντι για το εστιατοριο(προσωπικη παρατηρηση: επειδη τα new age σουβλατζιδικα ειναι ως επι το πλειστον "πειραγμενα", για να φαει καποιος ικανοποιητικα θελει οπωσδηποτε 15-18 ευρω, ποσον που συνηθως αρκει για να φας σαν ανθρωπος και σε ενα κανονικο εστιατοριο, οποτε μουφα η υποθεση). Το wine bar εφοσον μεινει καποιος στο ενα ποτηρακι, αντε δυο ειναι μια σχετικα καλη ιδεα για την εξοδο. Ο φουρνος που βασικα πουλαει σφολιατοειδη η και σαντουιτσακια κακης(τις περισσοτερες φορες) ποιοτητας και πανακριβα, ειναι σαφως μια επιλογη κακομαθημενου παιδιου. Αφου το ριχνει καποιος στο τζανκ, επομενο ειναι να τρεχει στα φαρμακεια για να αγορασει βιταμινες τις οποιοες αρνηται να παρει απο ενα κανονικο φαγητο.Αφιερωνοντας καποιος 10-15 λεπτα μπορει να φαει θαυμασια, οικονομικα και υγιεινα στο σπιτι του. Θα γλιτωσει το κακο προχειρο φαγητο, θα κανει οικονομια και δεν θα χρειαζεται και τα καθε ειδους υποθετικα βοηθηματα διατροφης. Ομως ολα αυτα ειναι περιπου κοινη λογικη και ο μεσος ελλην δεν την πολυαγαπαει, οποτε......
Σχολιάζει ο/η