Η συνταγη λεει 1 μουκαλι κονιακ, μισο κιλο φραουλες και 400 γρ ζαχαρη. Κοβεις τις φραουλες στα τεσσερα αφου τις εχεισ πλυνει- καθαρισει και τα βάζεις ολα τα υλικα σε ενα μεγαλο γυαλινο βαζο οπως αυτα του μελιου. Λογικα θα σου χωρεσει ολα τα υλικα. Φροντιζεις να καλυπτονται οι φραουλες με το αλκοολ. Αφου κλεισεις καλα το βαζο το κουνας καλα ωστε να λιωσει οσο γινεται η ζαχαρη. Το βαζεις για τουλάχιστον 24 ώρες στο ψυγειο. Το στραγγιζεις και το βαζεις σε ενα ωεαιο μπουκάλι. Εμενα μου βγαινει πανω απο ενα λιτρο. Τα tips θα σου τα γραψω σε λιγο.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon