@τυχαίος περαστικός
@Μάγισσα του Σάλεμ
(Ακολουθεί σεντόνι)

Εγώ αρχικά κατάλαβα ότι κατέληξαν μαζί, το οποίο δεν μου κόλλαγε καθόλου. Αν όμως είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε έχει πιο πολύ νόημα το κείμενο οπότε πάμε με αυτήν την εκδοχή.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, θα πω κάποια πράγματα. :)

Το ότι ήταν ειλικρινής η κοπέλα είναι καλό διότι δεν του έπαιξε παιχνίδια. (Επίσης, οι γυναίκες συνήθως ξέρουν αν τις γουστάρει κάποιος, οπότε δεν νομίζω να εξεπλάγην). Πάντως του φέρθηκε έντιμα.
Δεν μας λέει αν μετά το άκυρο συνέχισαν να κάνουν παρέα το οποίο θα ήταν μέγα λάθος. Υποθέτω ότι ξέκοψαν.
Συγχαίρω τον εξ που ήταν ευθύς και ειλικρινής, αλλά και που πήρε την απόρριψη με αξιοπρέπεια και ήθος, μπράβο του.
Σχετικά με αυτό που με ρώτησες τυχαίε περαστικέ (αν και διακρίνω ότι είσαι κάπως defensive απέναντι μου), το να πει κάποιος κάτι του στυλ ''είμαι ερωτευμένος μαζί σου'' και λοιπά, πολλές φορές (αν όχι πάντα) λειτουργεί ανασταλτικά. Η κοπέλα πιθανός να μην ένιωθε σεξουαλικά/ρομαντικά vibes εξ'αρχής για τον φίλτατο, διότι δεν χρειάζεται καιρός για να ξέρει κάποια γυναίκα αν γουστάρει κάποιον, γίνεται τσακ μπαμ αυτό.
Αλλά μιλάω γενικά για τέτοιου είδους τρόπο προσσέγγισης μιας κοπέλας, όχι απαραίτητα στην περίπτωση του εξ.
Καταρχάς όταν γνωρίσεις κάποια κοπέλα, είτε στην δουλειά, είτε σε κοινή παρέα κλπ, εφόσον σου αρέσει, δείχνεις από την αρχή το ερωτικό ενδιαφέρον σου για εκείνη ΧΩΡΊΣ να γίνετε φιλαράκια πρώτα και τέτοια κουλά. Πρέπει η γυναίκα να καταλάβει ότι την βλέπεις ΜΟΝΟ ερωτικά. Οτιδήποτε άλλο του στυλ φιλαράκια ΔΕΝ σε ενδιαφέρει μαζί της.
Αν της κάνεις ερωτική εξομολόγηση, ειδικά με το καλημέρα, θεωρώ ότι απλώνεις αμέσως όλα τα χαρτιά σου και ίσως χαθεί κάθε μυστήριο. Σε παίρνει δεδομένο και ειδικά αν δεν νιώθει το ίδιο, απλά της αρέσεις δλδ, αυτόματα έχει το πάνω χέρι. Δεν υπάρχει καμία πρόκληση δλδ. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να πέσεις με τα μούτρα και να δείξεις αμέσως τον έρωτα σου κλπ. Τονίζω πάλι ότι μιλάω ΓΕΝΙΚΑ, ίσως δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό. Πιθανός αν γνωρίζεστε καιρό, ίσως να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Επίσης ένας άλλος λόγος είναι ότι μπορεί η κοπέλα να νιώσει πίεση επειδή της είπες κάτι τέτοιο χωρίς να νιώθει η ίδια ακόμα ερωτευμένη, ΑΛΛΑ να θέλει να σε γνωρίσει παραπάνω.
Εξάλλου οι άνδρες το δείχνουμε με πράξεις κυρίως. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκφραστείς και λεκτικά. Παίζει ρόλο βέβαια και ο ψυχισμός της κάθε κοπέλας και το πόσο της αρέσεις. Οπότε μια ερωτική εξομολόγηση δεν έχει defacto αρνητικό αποτέλεσμα πάντα. Τώρα όσον αφορά τον τρόπο 'πεσίματος', αυτές οι ατάκες που αναφέρεις φυσικά και είναι λάθος όπως καταλαβαίνεις και ο ίδιος. Δεν χρειάζεται κάτι περίπλοκο, cringe, χυδαίο.
Της ζητάς πχ να βγείτε, άμεσα και όμορφα. Αμέσως θα καταλάβει ότι της αρέσεις και ότι δείχνεις εξαρχής τις προθέσεις σου (κάτι το οποίο εκτιμούν οι γυναίκες). Αν δεχτεί οκ, αν όχι, ξεκόβεις παρέα, επίσης άμεσα και όμορφα, χωρίς δράματα.
Στην περίπτωση που δουλεύετε μαζί, απλά θα είσαι τυπικός μαζί της, εντελώς συναδελφικά. Σε καμία περίπτωση μετά από μια απόρριψη δεν γίνεσαι φιλαράκι.

Συμφωνώ ότι η έκφραση ''είμαι ερωτευμένος μαζί σου'' είναι αγνή και όμορφη, αλλά δυστυχώς - κατά την γνώμη μου πάλι ΚΑΙ γενικά μιλώντας - θεωρώ ότι δεν πρέπει να ειπωθεί εξαρχής τόσο γρήγορα. Όπως και να'χει εκτιμώ και σέβομαι όσα άτομα έχουν ειλικρίνεια και ήθος, κάτι το οποίο σπανίζει στις μέρες μας. Άτομα όπως ο φίλτατος ο οποίος μου φαίνεται ντόμπρος και αληθινός.

Υ.Γ. Δεν είμαι ειδικός ούτε είναι defacto αυτά που λέω, απλά η γνώμη μου. Βάση των όσων έχω ζήσει/ακούσει/διαβάσει/δει.

Σχολιάζει ο/η