@TheDude
Στα 70 μπορεί να μην έχεις το ίδιο σκεπτικό και μυαλό που είχες στα 19, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να είσαι από gamer έως αλεξιπτωτιστής. Το λογικό είναι σε κάθε ηλικία να κάνεις αυτό που γουστάρεις αρκεί να μην είναι παράνομο και να μην καταπατά τις ελευθερίες των άλλων. Ειδικά στα 70 που συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος σου εδώ είναι πλέον περιορισμένος, δε νομίζω να ασχολείσαι πλέον με οικογένεια, δουλειά, παιδιά, σκυλιά, τουλάχιστον όχι τόσο όσο το έκανες στο παρελθόν. Υποθετικά πάντα μιλώντας, δεν είμαι 70 ακόμα και δεν ξέρω και αν θα γίνω.
Η κοπέλα γράφει: "Δε ξέρω κατά πόσο μπορούμε να είμαστε μαζί..." που δε θα το έλεγε αν βρισκόταν στο ροζ συννεφάκι του έρωτα της. Επίσης, φαίνεται να έχει ξαναθίξει το θέμα χωρίς να έχει δει κάποια αλλαγή (Μου είχε πει μία φορά ότι...).
Και στην τελική, επειδή είναι 19 και δεν τους πήραν και τα χρόνια, δε βρίσκω το λόγο να μη βρει ο καθένας τους κάτι που να τους καλύπτει περισσότερο. Αν στους 2 μήνες που θα έπρεπε να είναι στα ντουζένια τους αυτός παίζει φανατικά και εκείνη παριστάνει την "Πηνελόπη" περιμένοντας πότε θα συναντηθούν, τότε στα 2 χρόνια ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ τους θα είναι τα σήματα καπνού;

Σχολιάζει ο/η