Σεβαστη η αποψή σας αλλα εχω να απαντησω με εξης επιχειρηματα:

-Πρωτον δεν ειμαι 25-30 και να σου πω την αμαρτία μου ουτε θα ηθελα να ειμαι σε αυτην την ηλικια .Σημερα 25 με 30 χρονων χωρις σταθερη δουλειά με μισθους των 400 και 500 ευρω να κάνεις οικογένεια ισοδυναμεί με φουντάρισμα απ' τον Λευκό τον Πυργο .Συν το γεγονός οτι ο άνδρας δεν ειναι ωριμος για επωμισθεί το βάρος της οικογένειας και της ανατροφής των παιδιών τοσο μικρός. Διοτι οι δυσκολιες σε ωριμάζουν και αυτο σπανίως σημερα συμβαίνει πριν τα 30.

. Εν ετη 2021 υπαρχουν διαφοροι λόγοι που μπορει κάποις μεχρι τα 45 και τα 50 του να μην εχει δημιουργήσει οικογένεια όπως να αναφέρω δυο παραδειγματα : μικρός μισθός,, μη σταθερη δουλεια,, οικονομική κρίση .

-Υπαρχουν 45αρηδες (αλλά και 45αρες ) εκει έξω που φυσανε και όταν λεω φυσανε περνας και παθαινεις πλακα.
Το προαναφερθέν ονομάζεται πολυ καλά γονίδια. Πεστε εσείς κ Πενθεσίλια σε έναν ΄τετοιο άνδρακλα και σε μια τετοια γυναικαρα οχι δεν κάνεις για οικογενεια (!!!) εγω δεν θα τους το έλεγα διοτι θα με παρουν στο ψιλό.

- Θα μπορουσα να αναφερω παιδια ευτηχισμένων γονειων που απο τον κοινωνικό μου περίγυρο εκαναν πανω απο 50 οικογενεια και ειναι ευτηχισμένα αλλα δεν τους ξερετε κ. Πενθεσίλα

-Eχει εξελιχθεί η κοινωνία μας όταν 60 και πάνω ετών κάνουν παιδια είναι το λιγότερο αστείο να λες σε ένα άνθρωπο οτι ειναι ακατάλληλος για οικογένεια μολις στα 45 του χρόνια. !!!!

-Τελος προσωυπογραφω την απαντηση που έδωσε ο συγχωριανός μου Ρένος Χαραλαμπιδης στον κυριούλη στο 5: 30
https://www.youtube.com/watch?v=I_RQXTQ4xqM

Σχολιάζει ο/η