Δεν είσαι ντροπαλή, υπό τον έλεγχο των γονιών σου είσαι και δεν έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά. Όσο για το διάβασμα και για τις βαρβάτες σχολές, ο αδερφός μου πέρασε με την πρώτη και σπούδασε ιατρική και τελείωσε πέρυσι στο 6ο έτος, η κοπέλα του έδωσε 2 φορές για ιατρική και τελικά αποφάσισε να πάει φυσικοθεραπεία τελείωσε στο 4ο έτος.
Εκείνη επειδή το τμήμα της ήταν της πλάκας για τις δυνατότητες και την εργατικότητα της πήρε πτυχίο 10 και γινόταν δεκτή σε erasmus, ταξίδευσε έκανε γνωριμίες επειδή είναι και εξωστρεφής και πρακτική τώρα βγάζει τα τετραπλάσια με λιγότερο αγχωτική δουλειά από τον αδερφό μου με τις εφημερίες. Βέβαια όταν τελειώσει το αγροτικό και κάνει ειδικότητα δηλαδή στα 32 του θα βγάζει το 1/2 από ότι εκείνη εκτός αν εκείνη κάνει την επιχείρηση που σκέφτηκε.
Ούτε όμως η ζωάρα που κάνει εκείνη και αυτές οι 18 χρονών κοπέλες είναι το παν, ο αδερφός μου είναι χαρούμενος με την δουλειά του γιατί το διάβασμα είναι κάτι που τον ευχαριστεί. Δεν του είπε κανένας να διαβάσει για να μπει σε βαρβάτη σχολή, μόνος του το επέλεξε με την καρδιά του για αυτό είναι και χαρούμενος.
Κάθε επιτυχία, ευτυχία και μη εξαρτάται από εμάς. Ακόμα και ελεύθερη να σε αφήσουν οι γονείς σου δεν σημαίνει πως θα ευτυχίσεις. Είσαι ήδη 20 και δεν έχεις πάρει χαμπάρι πως οι περισσότερες σχολές είναι υπερεκτιμημένες επειδή είναι δύσκολες στο να μπεις. Δεν προσφέρουν την δυνατότητα δουλειά και απαιτούν να κάνεις παραπάνω έξοδα για ευκαιρίες που άλλες ευκολότερες σχολές προσφέρουν από την αρχή.
Τέλος πάντων, καλή λευτεριά σου εύχομαι.

Σχολιάζει ο/η