Ο υδάτινος κόσμος της ασφάλειας #EnjoySafety

Ο υδάτινος κόσμος της ασφάλειας #EnjoySafety Facebook Twitter
0

Μέσω μιας πρωτότυπης ενημερωτικής καμπάνιας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, μας παρουσιάζουν τον υδάτινο κόσμο της ασφάλειας άνευ αλκοόλ.

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε την ασφάλεια» (#EnjoySafety) και βασικό όχημα της ενημερωτικής καμπάνιας ένα σποτ με πρωταγωνιστή τον πρεσβευτή της Safe Water Sports και πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος επικοινωνεί δημιουργικά το ηχηρό μήνυμα, ότι η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να ακολουθεί και όχι να προηγείται ή να συνδυάζεται με δραστηριότητες μέσα στο νερό.

Ο πρωταγωνιστής μοιράζεται μια δική του ημέρα στο νερό, μας περιγράφει τις χαρές και την ελευθερία που του προσφέρουν οι δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια επιπόλαιη προσέγγιση.

Ο υδάτινος κόσμος της ασφάλειας #EnjoySafety Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη καμπάνια που σχεδιάστηκε από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία απορρέει από τον Σκοπό της ίδιας της εταιρείας «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των προϊόντων της.

Η υπεύθυνη κατανάλωση αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων της εταιρίας στον τομέα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καλώντας με αυτήν την καμπάνια τους καταναλωτές να απολαμβάνουν τα προϊόντα στις παραλίες της χώρας με υπευθυνότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία φέρνει τους καταναλωτές κοντά με υψηλής ποιότητας προϊόντα (με ή χωρίς αλκοόλ) και προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση τους μέσα από την προβολή καμπανιών όπως αυτή.

Δείτε περισσότερα για την ενέργεια:
https://www.olympicbrewery.gr/el/node/280
https://www.facebook.com/olympicbrewery/

Περισσότερα για το έργο της Safe Water Sports στην Επίσημη Σελίδα της εδώ
#EnjoySafety #Olympic Brewery #SafeWaterSports

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ