Σε νέες προσλήψεις διανομέων προχωράει το efood στην Αττική

Σε νέες προσλήψεις διανομέων προχωράει το efood στην Αττική! Facebook Twitter
0

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τη δυναμική ανάπτυξη της δραστηριότητας του στο delivery αναζητά νέους διανομείς στο κέντρο, τα Νότια και Βόρεια προάστια αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής. 

Γίνετε κι εσείς μέρος της ομάδας διανομέων του efood και διεκδικήστε ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (μερικής απασχόλησης και τετράωρο), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, προσαυξήσεις σε αργίες, Κυριακές και βραδινές βάρδιες, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη.

Σε νέες προσλήψεις διανομέων προχωράει το efood στην Αττική! Facebook Twitter

Μάθετε περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας εδώ ή μοιραστείτε τα νέα με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

Ο στόλος της υπηρεσίας “delivered by efood” απασχολεί ήδη περισσότερους από 1.500 διανομείς και είναι ενεργός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά και Ιωάννινα ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Αυτό σημαίνει - το delivery στην Ελλάδα!

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή.

#efoodgr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Red Bull Basement 2026: Από την Ελλάδα στη Silicon Valley - η επόμενη μεγάλη ιδέα ξεκινά εδώ

Market news / Red Bull Basement 2026: Από την Ελλάδα στη Silicon Valley - η επόμενη μεγάλη ιδέα ξεκινά εδώ

Καινοτόμα μυαλά από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τις ιδέες τους διεκδικώντας μια θέση στον Παγκόσμιο Τελικό στη Silicon Valley των ΗΠΑ - το απόλυτο hub τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας - και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων.
THE LIFO TEAM
Ισχυρή πρωτοβουλία για την Φροντίδα των Πνευμόνων από την AstraZeneca

Market news / Ισχυρή πρωτοβουλία για την Φροντίδα των Πνευμόνων από την AstraZeneca

Εκστρατεία ενημέρωσης «Σκέψου απλά» και υπογραφή τριών μνημονίων συνεργασίας με ΕΟΠΕ, ΕΛΕΚΑΠ και ΕΠΕ για την ενίσχυση της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της φροντίδας ασθενών με Καρκίνο Πνεύμονα και ΧΑΠ.
THE LIFO TEAM
Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Market news / Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Κάθε αθλητής που συμμετέχει στους Αγώνες Milano Cortina 2026 θα λάβει τη συσκευή Olympic Edition, η οποία έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εμπλουτίσει την εμπειρία, από τη ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό μέχρι τις στιγμές του βάθρου.
THE LIFO TEAM