Η Arena σε μία όμορφη εκδήλωση την Τρίτη 22/06 στο Coral Hotel του Παλαιού Φαλήρου θέλησε να τιμήσει τους κολυμβητές της (με τους προπονητές τους) που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα του Τόκιο 2020. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της εταιρείας, κολυμβητές της Arena με τους προπονητές τους και μέλη της ΚΟΕ.
Η Arena τίμησε τους κολυμβητές της με μία αναμνηστική πλακέτα και ένα ξεχωριστό πακέτο προϊόντων από την Bishamon συλλογή της, μία σειρά ειδικά σχεδιασμένη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Οι κολυμβητές της Arena που θα συμμετάσχουν στην φετινή Ολυμπιάδα, η οποία θα διεξαχθεί 23 Ιουλίου με 8 Αυγόυστου είναι οι: Ανδρέας Βαζαίος, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κωνσταντίνος Μερετσόλιας, Άλκης Κυνηγάκης.
Market news /
Δείπνο της arena στους κολυμβητές της που θα συμμετάσχουν στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Πάππος στα 31 του
Κωνσταντίνος Σινάνης για καρκίνο: «Όλα ξεκίνησαν από ένα πρήξιμο» - Ποιος είναι ο δήμαρχος του Άη Στράτη
Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες: «Να τα φτιάξεις μαζί μου» – Το μήνυμα που οδήγησε στον ξυλοδαρμό του
Politico: Πώς ο Τραμπ μπορεί να αποκτήσει τη Γροιλανδία σε 4 εύκολα βήματα
Νέα παρέμβαση Αρείου Πάγου για αγρότες: Να εφαρμοστεί άμεσα η παραγγελία για τα μπλόκα