Η Vodafone ανακυκλώνει παλιά κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ και συμβάλλει στον καθαρισμό των ακτών!

Η Vodafone ανακυκλώνει παλιά κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ και συμβάλλει στον καθαρισμό των ακτών! Facebook Twitter
0

Η Vodafone πρωτοπορεί ακόμη μια φορά και παρουσιάζει ένα επιπλέον όφελος της ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ. Το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ της Vodafone, μέσα από τη συλλογή περισσότερων από 27.000 προϊόντων κινητής επικοινωνίας και τη διάθεση των εσόδων από την ανακύκλωση των υλικών αυτών στην οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, συνέβαλε στον καθαρισμό 4,5 χιλιομέτρων ακτογραμμής.

Συγκεκριμένα, μέσω του Προγράμματος Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων & Αξεσουάρ της Vodafone, συλλέχθηκαν με την πολύτιμη συμμετοχή του κοινού προϊόντα κινητής επικοινωνίας σε περίπου 1.000 σημεία συλλογής της Vodafone σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, η εταιρία διέθεσε τα έσοδα που προέκυψαν από την ανακύκλωση των υλικών αυτών στην οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την πραγματοποίηση καθαρισμών στις ακτές Σχινιά, Αρτέμιδος, Βαρέας Μεγάρων, Αλίμου (Α’ & Β’ Πλαζ) και Ελαίας, καθώς και στην κοίτη του ποταμού Πηνειού, κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ». Τα έσοδα από την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ προέκυψαν μέσα από τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού, στον οποίο κλήθηκαν να λάβουν μέρος κατάλληλα αδειοδοτημένες εταιρείες στην Ελλάδα.

Η ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ συμβάλει αφενός στην προστασία του εδάφους και των υπόγειων υδάτων από την ανεξέλεγκτη απόρριψή τους, αφετέρου στην εξοικονόμηση πολύτιμων φυσικών πόρων.

Με διαρκή δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη, η Vodafone, η οποία κινητοποιείται και στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, είναι η μόνη εταιρεία κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα, που από το 2003 έχει αναπτύξει και υλοποιεί πανελλαδικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων & Αξεσουάρ για συσκευές  τηλεφώνων, φορτιστές, handsfree/bluetooth και άλλα αξεσουάρ κινητής επικοινωνίας και ίντερνετ.

Η Vodafone ανακυκλώνει παλιά κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ και συμβάλλει στον καθαρισμό των ακτών! Facebook Twitter

Ειδικοί κάδοι συλλογής έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα καταστήματα και κτίρια της εταιρείας, στα Συστήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σε όλη την Ελλάδα, σε εταιρικούς της πελάτες και συνεργαζόμενους φορείς. Δυνατότητα ανακύκλωσης έχουν όλοι οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων, ανεξάρτητα από το δίκτυο με το οποίο συνεργάζονται, ενώ το πρόγραμμα έχει επεκταθεί από το 2009 ώστε να περιλαμβάνει και συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, modem και λοιπό εξοπλισμό και αξεσουάρ σταθερής/κινητής επικοινωνίας και internet. Τα υλικά που συγκεντρώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος παραδίδονται από τη Vodafone σε εξουσιοδοτημένους από το κράτος φορείς ανακύκλωσης.

Η ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ συμβάλει αφενός στην προστασία του εδάφους και των υπόγειων υδάτων από την ανεξέλεγκτη απόρριψή τους, αφετέρου στην εξοικονόμηση πολύτιμων φυσικών πόρων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ