Η ομορφιά και η φροντίδα της εμφάνισης αποτελούν το πάθος στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή, οι έντονοι και πιεστικοί ρυθμοί ζωής υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

 

Οι γυναίκες σήμερα τα θέλουν όλα και έχουν το δικαίωμα να τα θέλουν αυτή τη στιγμή, ενώ φυσικά το ίδιο ισχύει και σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά τους και την περιποίησή τους. Πολλές φορές, εξαιτίας του πιεστικού τους προγράμματος, οι γυναίκες χρειάζεται να θυσιάσουν το χρόνο που αφιερώνουν στην περιποίησή του εαυτού τους.


Όσον αφορά στα μαλλιά, τα conditioners που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, ωστόσο δεν μπορούν να εγγυηθούν την αποτελεσματική και βαθιά περιποίηση, ειδικά των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.


Από την άλλη μεριά, οι μάσκες μαλλιών, είναι πιο αποτελεσματικές, καθώς ενυδατώνουν τα μαλλιά και επανορθώνουν μερικώς τις ταλαιπωρημένες τρίχες κάνοντας τα να δείχνουν πιο λαμπερά με πιο εύκολη την εφαρμογή styling.

 

Ωστόσο, χρειάζεται συγκεκριμένος χρόνος προκειμένου να δράσουν και συνήθως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτό.
Η L'Oreal Paris, λοιπόν, καινοτομεί και δημιουργεί μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία συνδυάζει μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, τα θετικά που έχει ένα conditioner και μια μάσκα μαλλιών.


Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την νέα σειρά Elvive Rapid Reviver, η οποία υπόσχεται να «σώσει» όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και το χρόνο σας.. επειδή κάθε δευτερόλεπτο μετράει!


Συνδυάζοντας τη γρήγορη δράση ενός conditioner με τις εντατικές ιδιότητες μιας μάσκας μαλλιών, η L'Oreal Paris οδηγεί την επιστημονική γνώση ένα βήμα παραπέρα με τα νέα Rapid Revivers, τα πρώτα super conditioners βαθιάς θρέψης που προσφέρουν 2πλάσια αναδόμηση από ένα κλασικό conditioner, χωρίς χρόνο αναμονής!


Η νέα σειρά που αποτελείται από 4 conditioners εγγυάται ότι προσφέρει 2 φορές περισσότερη φροντίδα από ένα κλασσικό conditioner για μια γρήγορη επανόρθωση της φθαρμένης τρίχας.


Αμέσως μετά την εφαρμογή του το προϊόν γίνεται ένα με την τρίχα για να την επανορθώσει και να την αναζωογονήσει, χωρίς να χρειάζεται να μείνει για ώρα πάνω στα μαλλιά.


Τα μαλλιά αναζωογονούνται αμέσως και γίνονται εξαιρετικά απαλά, λαμπερά και ανέμελα, χωρίς να βαραίνουν με την καθημερινή χρήση.


Καθένα από τα προιόντα της σειράς Rapid Reviver αποτελεί έναν συμπυκνωμένο ορό φροντίδας με αμινοξέα, ο οποίος απορροφάται εύκολα, καθώς και από διαφορετικά συστατικά, τα οποία ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και προβλήματα που αφορούν τα μαλλιά.


«Η σειρά Rapid Reviver είναι αποτέλεσμα καινοτόμων τεχνολογιών που απαντούν στις ανάγκες διαφορετικών τύπων μαλλιών με τα conditioner βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης που δεν απαιτούν χρόνο εφαρμογής.
Για άμεσα αποτελέσματα, οι ειδικοί μας μελέτησαν και επανασχεδίασαν τον πυρήνα της σύστασης για καθεμία από τις ειδικές θεραπείες. Ολόκληρη η σειρά Rapid Reviver βασίζεται σε ένα ξεχωριστό εκχύλισμα αμινοξέων που συνδυάζεται στη στιγμή με την ίνα της τρίχας, αναδομώντας και αναπληρώνοντας τα φυσικά αμινοξέα που χάνονται λόγω της καθημερινής φθοράς. Η μείξη αυτή μεταμορφώνει αμέσως τα μαλλιά, με το συνδυασμό βαθιάς ενυδάτωσης και ελαφριάς υφής.» δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Communications Director της L'Oreal Paris.

 

H σειρά Elvive Rapid Revivers περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά προϊόντα προσαρμοσμένα να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών της κάθε γυναίκας.


TOTAL REPAIR 5
Εντατική αναδόμηση για ταλαιπωρημένα μαλλιά
Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Βιταμίνη Ε.

 

EXTRAORDINARY OIL
Εντατική θρέψη για ξηρά μαλλιά
Σύνθεση για εντατική θρέψη, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Έλαιο Jojoba.

 

DREAM LONG
Εντατική αναδόμηση για μακριά και ταλαιπωρημένα μαλλιά 
Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Καστορέλαιο

 

COLOR VIVE
Εντατική περιποίηση για βαμμένα μαλλιά και ανταύγειες.
Σύνθεση για εντατική προστασία, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Βιταμίνη Ε.