Η Gaia Wines με την Be My Hero χαρίζουν ζωές

Η Gaia Wines με την Be My Hero χαρίζουν ζωές Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Gaia Wines για την προώθηση του έργου του «Be My Hero - Γίνε ο Ήρωας μου», της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγγραφή Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, χαρίζοντας έτσι ελπίδα ζωής σε όλους τους ασθενείς, που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση.

Πιο συγκεκριμένα, για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού έργου, προσφέρθηκαν από την Gaia Wines όλα τα έσοδα από την πώληση των ελάχιστων φιαλών Βυθισμένου Θαλασσίτη που διασώθηκαν (4 φιάλες σοδειάς 2012 και 33 φιάλες σοδειάς 2013) και διατέθηκαν στο αγοραστικό κοινό σε ειδική τιμή.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν με θέρμη οι φίλοι του Θαλασσίτη που έσπευσαν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους κρασί, αγκαλιάζοντας και συμβάλλοντας έμπρακτα στην επίτευξη του σκοπού.

Το ποσό των 6.500€ που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν στην εκπρόσωπο της οργάνωσης «Be My Hero - Γίνε ο Ήρωας μου», κα Κική Λεγάκι, οι Λέων Καράτσαλος και Γιάννης Παρασκευόπουλος συνιδιοκτήτες της Gaia Wines.

Η κα Λεγάκι τόνισε ότι η δωρεά μυελού των οστών, είναι ακίνδυνη, ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεί την ανώτερη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης.

Οι ασθενείς που νοσούν από καρκίνο του αίματος περιμένουν ένα θαύμα και αυτό το θαύμα είμαστε ΕΜΕΙΣ. Τόσα απλά! Με μία μπατονέτα!

Ευχαριστώντας θερμά την Gaia Wines αλλά και όλους τους καταναλωτές που αγόρασαν τις 37 φιάλες Βυθισμένου Θαλασσίτη, υπογράμμισε την μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχημένη συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλει η οργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε:

bemyhero.gr

xarisezoi.gr

gaia-wines.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM