Για την Mars Hellas η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων γιορτάζεται κάθε μέρα του χρόνου!

Για την Mars Hellas η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων γιορτάζεται κάθε μέρα του χρόνου! Facebook Twitter
0

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η Mars Hellas συνεχίζει δυναμικά και διευρύνει την υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου κάθε μέρα του χρόνου.


Στο πλαίσιο της συνολικής φιλοσοφίας της εταιρείας που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες κάθε κατοικίδιου σκύλου και γάτας για υγιεινή και υψηλής ποιότητας διατροφή και φροντίδα, η Mars Hellas αναλαμβάνει σταθερά μια σειρά από πρωτοβουλίες με ουσιαστικό όφελος για τους τετράποδους φίλους μας.


Ειδικότερα, το 2017 η Mars Hellas πραγματοποίησε το πρώτο Pet Care Academy για την εκπαίδευση εργαζόμενων, συνεργατών και πελατών αναφορικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες διατροφής και φροντίδας των σκύλων και των γατών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο κοινό ενημερώθηκε και για την εξέλιξη της αντίστοιχης έρευνας που διεξάγει σταθερά η Mars σε παγκόσμιο επίπεδο στο Κέντρο για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAM (που επίσης ανήκει στο τμήμα Petcare της Mars).


Με στόχο να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σωστή πρόληψη όσον αφορά την στοματική υγιεινή των σκύλων, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο «Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentastixΤΜ», προσφέροντας δωρεάν στοματικό έλεγχο σε σκύλους, σε συνεργασία με πάνω από 300 κτηνίατρους σε όλη την Ελλάδα.


Τον Ιούνιο η Mars Hellas γιόρτασε και τον διεθνή θεσμό Take Your Dog To Work Week™, δίνοντας στους εργαζόμενους της μια ακόμα ευκαιρία να φέρουν τα σκυλάκια τους στη δουλειά και στο πλαίσιο του pet friendly environment που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, να απολαύσουν τα μοναδικά οφέλη που συνεπάγεται η παρουσία του αγαπημένου τους τετράποδου στον χώρο εργασίας.


Επίσης, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με 49 καταφύγια κατοικίδιων ζώων σε όλη την Ελλάδα, η Mars Hellas προσέφερε φέτος πάνω από 140.000 μερίδες γευμάτων.


Τέλος, το 2017 αναβαθμίστηκε και το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® που πραγματοποιείται σταθερά από το 2011 προσφέροντας στήριξη σε καταφύγια και ιδιοκτήτες κατοικίδιων και έχει βοηθήσει συνολικά περισσότερους από 3.700 σκύλους να αποκτήσουν ένα ζεστό σπιτικό και απεριόριστη αγάπη.


Μέχρι το τέλος του έτους η Mars Hellas θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δράση της για τη φροντίδα των αγαπημένων μας κατοικιδίων, ενώ για το 2018 προγραμματίζεται ο εμπλουτισμός και η διεύρυνση των αντίστοιχων ενεργειών. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία στοχεύει να συμβάλλει περαιτέρω στη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη δημιουργία ακόμα πιο χαρούμενων σκύλων, γατών και ιδιοκτητών κατοικιδίων στην Ελλάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM