ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Εργασία με την ώρα

Εργασία με την ώρα Facebook Twitter
0

H Metinora LTD, μία νέα κυπριακή εταιρεία, ξεκινά σήμερα την λειτουργία του πρωτοποριακού της ιστότοπου www.metinora.com.

Ξεκινά στοχεύοντας επτά Ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα) με ένα πολύγλωσσο (πέντε γλώσσες) περιβάλλον και φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψει όλη την Ευρωπαϊκή αγορά για εργασία που πληρώνεται με την ώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εργασία με την ώρα είναι ίσως η καλύτερη βραχυπρόθεσμη λύση για την μείωση των επιπτώσεων της διογκούμενης ανεργίας σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Με την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα, τόσο οι εταιρείες όσο και ιδιώτες μπορεί να αντιμετωπίζουν πιέσεις για μείωση του προσωπικού που απασχολούν, ενώ ταυτόχρονα γίνεται κρίσιμη η διατήρηση, ακόμη και η επέκταση των δεξιοτήτων τους και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Η εκμίσθωση των υπηρεσιών ικανών ατόμων για συγκεκριμένες δουλειές που διαρκούν λίγες ώρες μπορεί να είναι ένας λογικός συμβιβασμός τόσο για εκείνους που αναζητούν, όσο και για εκείνους που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Η αναζήτηση και εύρεση ατόμων με βάση τις δεξιότητες τους αντί  με τους παραδοσιακούς επαγγελματικούς τίτλους και τα κριτήρια επιλογής με βάση την μόρφωση και την εμπειρία, είναι ο νεωτερισμός που προσφέρει η Metinora LTD.

Εξειδικευμένα άτομα (επαγγελματίες ή ερασιτέχνες) μπορούν να καταχωρήσουν τις δεξιότητές τους σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι διαθέσιμη στο www.metinora.com, την περιοχή(ες) που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, την ζητούμενη αμοιβή τους ανά ώρα και τα στοιχεία επαφής τους, όπως θα έκαναν στην ουσία και σε μία μικρή αγγελία, χρησιμοποιώντας όμως την τελευταία τεχνολογία και χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν για την αγγελία τους.

Ένας υποψήφιος εργοδότης μπορεί να ψάξει για οποιαδήποτε δεξιότητα έχει ανάγκη, σε οποιαδήποτε περιοχή και να το κάνει σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι διαθέσιμη στο www.metinora.com και το σύστημα θα του παρουσιάσει όλες τις εγγραφές που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης ανεξάρτητα από την γλώσσα  στην οποία έχουν καταχωρηθεί.

Η Metinora LTD προσπαθεί ν’ αλλάξει την ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο, προσφέροντας έξυπνα εργαλεία που ενισχύουν τα άτομα.

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ