Digital Disruption Sessions στο 3ο Delphi Economic Forum

Digital Disruption Sessions στο 3ο Delphi Economic Forum Facebook Twitter
0

Συμμετέχουν Έλληνες και διεθνείς ηγέτες του χώρου των επιχειρήσεων της κοινωνίας των πολιτών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στελέχη και δημιουργοί

Τα DigitalDisruptionSessions, μια σειρά από ανοικτές συζητήσεις για το ρόλο της τεχνολογίας στην επικοινωνία αλλά και την επίδραση των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας και το marketing, υλοποιούνται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του φετινούDelphiEconomicForumαπό τη VALUECOM, με την υποστήριξη της Vodafone. Τα DigitalDisruptionSessions θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαρτίου, από τις 14.00 έως τις 18.00, στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στους Δελφούς.

Οι συζητήσεις, στις οποίες θα αναδειχθούν οι αλλαγές που επιφέρουν η τεχνολογία και τα ψηφιακά μέσα στο μάρκετινγκ, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την καταναλωτική εμπειρία και συμπεριφορά είναι ανοικτές στο κοινό, ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται εδώ: http://digitaldisruptionsessions.gr/#register  

Τα Digital Disruption Sessions περιλαμβάνουν 3 θεματικές ενότητες, στις οποίες πρωταγωνιστούν διεθνείς ομιλητές που πλαισιώνονται από πάνελ Ελλήνων ομιλητών. Συγκεκριμένα, οι ενότητες των Digital Disruption Sessions θα είναι οι ακόλουθες:   

  • “Technology empowers the community / the new CSR : empowerment through training & education”

Η LeilaJanah, ακτιβίστρια και  CEO των Samasource και LXMI, δύο εταιρειών με αποστολή να περιορίσουν την παγκόσμια φτώχεια συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας, θα αναλύσει τις αλλαγές που επιφέρει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς και τη σημασία της εκπαίδευσης των κοινωνιών στα Νέα Μέσα.

  • “New media: The rise of the micro-influencer & experience building”

Η JessicaGioglio, συγγραφέας και Digital & Social Media Strategist, θα αναλύσει τη συνεχώς αυξανόμενη επιδραστικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το φαινόμενο των micro-influencers που μονοπωλεί πλέον τις επικοινωνιακές στρατηγικές των brands.

  • Health, Banking & Insurancedisrupted

Η AndraKeay, Managing Director της Silicon Valley Robotics, θα μιλήσει για την επιρροή των νέων τεχνολογιών στους κλάδους της Υγείας, της Τραπεζικής και των Ασφαλίσεων.

Ο ιδρυτής και CEO της VALUECOM, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε σχετικά: 

«Στη νέα ψηφιακή εποχή, τεχνολογία και μάρκετινγκ συγκλίνουν και δημιουργούν ένα νέο δυναμικό τοπίο. Μας παρέχουν εντυπωσιακές δυνατότητες να επικοινωνήσουμε

διαδραστικά χρησιμοποιώντας πλήθος διαφορετικών μέσων και εργαλείων, να φέρουμε άμεσα αποτελέσματα και να αξιολογήσουμε σωστά την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και επενδύσεών μας.

 

Στην VALUECOM την ολιστική διαχείριση όλων αυτών των νέων και συναρπαστικών τεχνολογιών την αποκαλούμε FULLSTACKMARKETING.

 

Μέσα από τα  DIGITALDISRUPTIONSESSIONS επιθυμούμε να ξεκινήσουμε μια συζήτηση, με δημιουργούς περιεχομένου, εκπροσώπους των ΜΜΕ, ειδήμονες της επικοινωνίας, μέλη της κοινωνίας των πολιτών και κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη, για να αναδείξουμε  το ρόλο των νέων τεχνολογιών αλλά και τη σημασία του FULLSTACKMARKETING.

 

Η διοργάνωση των DigitalDisruptionSessions στο πλαίσιο του DelphiEconomicForum, του κορυφαίου επιχειρηματικού συνεδρίου στη χώρα μας, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να απευθυνθούμε στου ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου και να τους φέρουμε σε επαφή με τεχνολογίες που θα επηρεάσουν δραστικά το επιχειρείν στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.»

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://digitaldisruptionsessions.gr/#register . Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Digital Disruption Sessions, όπως και το πλήρες πρόγραμμα, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://digitaldisruptionsessions.gr/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM