Το Cellier Wine Club  είναι πλεον 23 ετών. Η πρώτη λέσχη κρασιού στην Ελλάδα γενήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1989 και γιορτάζει την ενεργή παρουσία της στα οινικά δρώμενα με μια μοναδική προσφορά για τα μέλη της, καθώς και μία μεγάλη κλήρωση για 23 δωρεάν εγγραφές στο Club αξίας 30€ η καθεμία.

Για όλο το Φεβρουάριο, τα μέλη του Cellier Wine Club θα έχουν έκπτωση 23% στα κρασιά Mouton Cadet Blanc και Mouton Cadet Rouge του παραγωγού Baron Philippe de Rothschild, ενός οίκου που διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα Cellier και τα κρασιά του είναι σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις των μελών του Club.Επιπλέον, όλοι οι φίλοι του κρασιού που θέλουν να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club, μπορούν να λάβουν μέρος στον επετειακό διαγωνισμό γράφοντας μια εύχη στη σελίδα του στο Facebook http://www.facebook.com/pages/Cellier-Wine , με δώρο τη δωρεάν εγγραφή στο Club για 23 τυχερούς.

Το Cellier Wine Club ιδρύθηκε το 1989 για να συγκεντρώσει κάτω από μία ομπρέλα όλους τους οινόφιλους. Σήμερα αριθμεί 2300 ενεργά μέλη που επιλέγουν σταθερά το Cellier Wine Club γιατί βρίσκουν τις καλύτερες επιλογές σε κρασιά, ποτά, υπηρεσίες και οινικές εκδηλώσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.