Mikel Coffee Company: Δράσεις περιβαλλοντικής συνείδησης

Δράσεις Περιβαλλοντικής συνείδησης Mikel Coffee Company Facebook Twitter
0

Η Mikel Coffee Company, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, επιταχύνει τις προσπάθειες της για την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης, αντικαθιστώντας τους πλαστικούς αναδευτήρες και τα καλαμάκια με αντίστοιχα Eco υλικά. Η στροφή για ένα πράσινο μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το ευρύτερο πλάνο της περιλαμβάνει την χρήση καθαρά ανακυκλώσιμων υλικών για όλες τις συσκευασίες της μέχρι το 2023.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο ενίσχυσης της οικολογικής της συνείδησης συνάπτει περιβαλλοντική συμμαχία με τη με την We4all και υποστηρίζει το έργο της ξεκινώντας με δύο δράσεις που πρασίνισαν δύο γειτονιές της Αθήνας:

  • Ένα νέο δάσος μεγαλώνει στο Πάρκο «Θεαθήναι», μετά την φύτευση 220 δενδρυλλίων στον χώρο από τον Δήμο Χαϊδαρίου και τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All με την ευγενή υποστήριξη των καταστημάτων Mikel Coffee Company.  Με την ανάπτυξη των δέντρων, τα οποία θα φροντίζει η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, το σημείο αυτό της πόλης μας με την εντυπωσιακή θέα θα γίνεται όλο πιο πράσινο και πιο όμορφο για τους επισκέπτες.
  • Η Λεωφόρος Θηβών απέκτησε άλλη πνοή, καθώς ακόμη 300 δενδρύλλια φύτεψε η We4All σε συνεργασία με ανθρώπους του Δήμου Πειραιά και την χορηγία της εταιρείας Mikel. 

Οι δύο αυτές πρωτοβουλίες υλοποιήθηκαν με πιστή τήρηση όλων των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και για το λόγο αυτό δεν είχαν προσκληθεί εθελοντές συμπολίτες μας.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ