Μία Θάλασσα από Δέντρα

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και η Ναόμι Ουότς σε μία συγκλονιστική κινηματογραφική ιστορία

LIFOTEAM 25.4.2016 | 18:06

Μία Θάλασσα από Δέντρα
Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φούτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις.

 

Από την 1η Μαΐου, ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Γκας Βαν Σαντ («Ο Ξεχωριστός Ουίλ Χάντινγκ», «Ελέφαντας», «Milk», «Το Δικό μου Αϊντάχο») σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι και την υποψήφια για Όσκαρ Ναόμι Ουότς σε μία συγκλονιστική, στοιχειωτική ιστορία που πλημμυρίζει από συναισθήματα. Γιατί η αγάπη μπορεί να σε λυγίσει, αλλά μπορεί και να σε σώσει στις πιο αναπάντεχες στιγμές…

  

Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φούτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Περιπλανώμενος, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του.

 

Την αληθινή αγάπη την ανακαλύπτεις όταν δεν την έχεις πια. Και τότε θέλεις να χαθείς σε «Μία Θάλασσα από Δέντρα»

 

Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

 

Μια στιγμή μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Μόνο η αγάπη, όμως, μπορεί να σου φανερώσει την αλήθεια. «Μία Θάλασσα από Δέντρα»: 1η Μαΐου στους κινηματογράφους από την Odeon.

 

Μία Θάλασσα από Δέντρα