Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
HOME
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ
4.5.2015
Ξεκινούν την Τετάρτη 7 Μαΐου με την προβολή της ταινίας «Diva»
4.5.2015
Με αφορμή το DVD, Blu-ray και Blu-ray 3D που κυκλοφόρησε
30.4.2015
Fifty Shades Darker με τον Jamie Dornan λίγο πιο kinky
30.4.2015
Γιοακίν Φίνιξ και Έμα Στόουν πρωταγωνιστούν στο "Irrational Man".
28.4.2015
To ελληνικό ντοκιμαντέρ Αμφίβιος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Avengers: Age of Ultron

Μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., ο Τόνι Σταρκ επανεκκινεί ένα πρόγραμμα με ειρηνικό σκοπό, δημιουργώντας τον Ούλτρον, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως, διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Σύντομα, ο Ούλτρον θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας και εναπόκειται στους Εκδικητές να σταματήσουν την πραγματοποίηση των σατανικών σχεδίων του. H κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Σε έναν φανταστικό Καναδά, όπου ένας νέος νόμος επιτρέπει σε αναξιοπαθούντες γονείς να εγκαταλείψουν τα προβληματικά παιδιά τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα, μια χήρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ταραχοποιό και βίαιο γιο της. Ενώ και οι δύο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, η Κάιλα, μία μυστηριώδης γειτόνισσα, προσφέρει τη βοήθειά της. Καθώς η συγκινητική παρουσία της γίνεται ολοένα και πιο έντονη, προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τη δική της ζωή. Η κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

1001 Grams

Πολλοί μπορεί να μη το γνωρίζουν, αλλά σε κάθε χώρα φυλάσσεται κάτω από ειδικές συνθήκες ώστε να μην αλλοιώνεται το βάρος του, ένα πρότυπο χιλιόγραμμο, το γνωστό μας κιλό. Το πρότυπο αυτό συνιστά τη μονάδα αναφοράς και μέτρησης του βάρους. Όταν η αυστηρή, γοητευτική αλλά και μοναχική Νορβηγίδα επιστήμονας Μαρίε συμμετέχει στο τακτικό ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο στο Παρίσι σχετικά με την ακριβή μέτρηση του πρότυπου χιλιόγραμμου, η ζωή της αποκλίνει από την κανονική της ρουτίνα. Θα αναγκαστεί λοιπόν να «ζυγίσει» με ακρίβεια τις προσωπικές της απογοητεύσεις και επιθυμίες με την ευκαιρία για αγάπη και μια διαφορετική στάσης ζωής. Η κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Woman in Gold

Πενήντα χρόνια μετά την φυγή της από τη Βιέννη, η Μαρία Άλτμαν επιστρέφει στην παλιά της πατρίδα για να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια που εκλάπησαν από τους Ναζί, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα «Woman in Gold» του Κλιμτ. Μαζί με τον άπειρο αλλά θαρραλέο δικηγόρο της, ξεκινά μια μάχη που διαρκεί οχτώ χρόνια και την φέρνει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ. Στην πορεία, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει δύσκολες αλήθειες για το παρελθόν της και θα συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι πόλεμοι δεν τελειώνουν ποτέ. Η κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η ζωή των Salineros πριν την έλευση της βιομηχανικής επανάστασης.

ΣΙΝΕΜΑ

Μπορεί να υπάρξει δυνατό ελληνικό queer cinema;

8 νέοι Έλληνες κινηματογραφιστές απαντούν παρουσιάζοντας τις ταινίες τους που θα προβληθούν στο φετινό Outview Film Festival.

ΣΙΝΕΜΑ

Έφυγε στα 85 της η Λίλα Κουρκουλάκου, η δημιουργός του «Νησιού της σιωπής»

Η ταινία που οδήγησε στο κλείσιμο του κολαστήριου της Σπιναλόγκας

ΣΙΝΕΜΑ

To "Love" του Γκασπάρ Νοέ πάει Κάννες με ένα αυστηρώς ακατάλληλο πόστερ (nsfw)

Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την ταινία - Ο ίδιος λέει πως είναι ένα σεξουαλικό δράμα

ΣΙΝΕΜΑ

Ο "Joker" Jared Leto: Το πρώτο πορτρέτο του θρυλικού κακού

Ο εμβληματικός χαρακτήρας της DC Comics μας δείχνει το νέο του πρόσωπο
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ POSTS

Araya

Η ζωή των Salineros πριν την έλευση της βιομηχανικής επανάστασης.

1001 Γραμμάρια

Η κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Mommy

Η κριτική από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.