Όλα τα Minions είναι άντρες επειδή είναι χαζά

Ο άνθρωπος πίσω από το κινηματογραφικό χιτ του καλοκαιριού εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν γυναικεία πλάσματα στο φιλμ

LIFOTEAM 21.7.2015 | 13:28

 

Τα minions, οι αδιαμφισβήτητοι σταρ των ταινιών Despicable Me, τώρα πρωταγωνιστούν στην ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων.

 

Λόγω όμως της επιτυχίας τους ο κόσμος έχει διάφορες απορίες όπως π.χ. γιατί δεν υπάρχουν θηλυκά minions. O δημιουργός τους, Pierre Coffin αποκάλυψε τις σκέψεις που είχε όταν τα έφτιαχνε: «Έβλεπα πόσο χαζά και ηλίθια είναι τις περισσότερες φορές και απλά δεν μπορούσα να φανταστώ τα Minions να είναι κορίτσια».

 

Δεν εξήγησε όμως πώς τα χαριτωμένα πλάσματα αναπαράγονται. Ο Coffin που επίσης κάνει την φωνή των τριών κεντρικών χαρακτήρων, είπε στην Guardian τον περασμένο μήνα ότι η γλώσσα τους προέρχεται από διάφορες πηγές. «Είναι αλαμπουρνέζικα. Είναι μια μίξη άλλων γλωσσών του κόσμου και έχει να κάνει με το να βρεις ένα συγκεκριμένο μαγικό ρυθμό και μελωδία που κάνει χαζομάρες σαν και αυτές να βγάζουν νόημα».  

 

Η ταινία Minions ακολουθεί τα χνάρια της μεγάλης επιτυχίας του σίκουελ του Despicable Me και έχει μέχρι στιγμής εισπράξει 620 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Είναι ήδη το τέταρτο πιο εμπορικό φιλμ της χρονιάς. Εκτός από τον Coffin, δανείζουν της φωνές τους ο Jon Hamm και η Sandra Bullock. Μετά από τόση μεγάλη επιτυχία ένα σίκουελ είναι αναμενόμενο αλλά δεν έχει γίνει καμιά επίσημη ανακοίνωση ακόμη.

 

Στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.