Εικόνες της Κρίσης στην Ταινιοθήκη Ελλάδος

Οι νικητές του διαγωνισμού

LIFOTEAM 15.5.2015 | 17:34

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

1) Βώβος Κωνσταντίνος
2) Μαρία Τζάνη
3) Σωκράτης Τσαπαλιάρης

 


 

16 έως και 27 Μαΐου η Ταινιοθήκη της Ελλάδος παρουσιάζει την εκδήλωση «Εικόνες της Κρίσης» σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος αλλά και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του CineDoc και των εταιριών διανομής Feelgood Entertainment και One from the Heart.  

 

Πρόκειται για την δέκατη εκδήλωση που διοργανώνει η Ταινιοθήκη της Ελλάδος στo πλαίσιο της πράξης «Η Κινηματογραφοφιλία στη Νέα Εποχή»του ΕΣΠΑ 2007-2013.Η εκδήλωση θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την αναπαράσταση της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης στον κινηματογράφο, από την περίοδο του βωβού κινηματογράφου της δεκαετίας του ’20 έως σήμερα, και περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ.

 

Μέσα στα πλαίσια αυτά το lifo.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες της 3 ατομικές κάρτες διαρκείας. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στέλνετε email στο [email protected] έως και τις 15 Μαΐου στις 14.00, με θέμα "Εικόνες της Κρίσης", γράφοντας το Ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο και περιοχή διαμονής.

 

3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία ατομική κάρτα διαρκείας για το αφιέρωμα "Εικόνες της Κρίσης¨που πραγματοποιείται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος από 16 έως 27 Μαΐου 2015.

 

Μάθετε περισσότερα για το αφιέρωμα και το πρόγραμμα του εδώ.