Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών

Οι νικητές του διαγωνισμού

LIFOTEAM 4.5.2015 | 10:10

Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα DVD από την ταινία «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» είναι:

 

  1. Ηλίας Μέλιος
  2. Κόγια Παρασκευη
  3. Δημήτρης Παπαμακρης
  4. Δήμητρα Κιούση
  5. Ανδρέας Καββαδάς
  6. Τουμανίδης Αντώνης
  7. Εμμανουέλα Βαρούχα
  8. Μαζαράκη Νεφέλη – Παναγιώτα
  9. Βασίλειος Μπάμπος
  10. Στέλιος Πετράκης

 


 

 

Το lifo.gr και η Tanweer σας χαρίζουν 10 DVD από την ταινία «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών». Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το κινητό σας τηλέφωνο και την περιοχή σας μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου. Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν, μετά από κλήρωση, από 1DVD

 

Το blu-ray & blu-ray 3D κυκλοφορούν στο δίκτυο λιανικής πώλησης από την Τanweer, ενώ το DVD θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο λιανικής πώλησης από 12 Ιουνίου.

 


Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών


 

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Πρωταγωνιστές: Μάρτιν Φρίμαν, Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστοφερ Λι, Εβάντζελιν Λίλι, Μπενεντίκτ Καμπερμπάτς, Ίαν Χολμ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Κεν Σκοτ, Ρίτσαρτντ Άρμιτατζ, Λι Πέις, Λουκ Έβανς, Στίβεν Φράι, Τζέιμς Νέσμπιτ, Ίαν ΜακΚέλεν

 

Η ταινία «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray, καθώς και Blu-ray 3D η οποία παρουσιάζεται και σε συσκευασία steelbook με πλούσιο έξτρα υλικό, που δημιούργησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης για τους φανατικούς του είδους.

 

Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η ταινία αποτελεί το επικό φινάλε στις περιπέτειες του Μπίλμπο Μπάγκινς. Ο Θόριν Δρύασπις και οι Νάνοι του Έρεμπορ έχουν ανακτήσει το Βασίλειό τους, αλλά τώρα υφίστανται τις συνέπειες του να έχουν αφήσει ελεύθερο τον Δράκο Νοσφιστή  ο οποίος επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Καθώς το σκοτάδι κυριεύει τα πάντα, η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν.

 

SPECIAL FEATURES ΣΕ BLU-RAY

  • Στρατολογώντας τους Πέντε Στρατούς: Δείτε πώς ο κάθε ένας από τους επικούς στρατούς έγινε ιδέα και υλοποιήθηκε,με επίκεντρο τους χαρακτήρες οι οποίοι τους κάνουν σημαντικούς.
  • Ολοκληρώνοντας τη Μέση Γη: Ανακαλύψτε ξανά το έπος των έξι ταινιών  από την πλευρά των ηρώων, του καστ και των δημιουργών οι οποίοι ξόδεψαν 17 χρόνια για να τις ζωντανέψουν στην οθόνη.
  •  «ΤΗΕ LAST GOODBYE» MUSIC VIDEΟ
  •  ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: H ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ – ΜΕΡΟΣ 3

 

Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
Διαγωνισμός Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: