«Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία»

Δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ που μας προετοιμάζει για το τελευταίο μέρος της δυστοπικής τριλογίας

Η «Τελική Δοκιμασία» είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του «Λαβύρινθου» που ολοκληρώνει τις περιπέτειες των Γκλέιντερς. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WCKD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.


Στο πρώτο μέρος της τριλογίας, τον «Λαβύρινθο», ο Τόμας (Ντίλαν Ο'Μπράιαν) ξυπνά καθώς τον μεταφέρουν στην Κοιλάδα, χωρίς να θυμάται ποιος είναι ή πώς έγινε μέλος μιας κοινότητας νέων: του Μίνο (Κι Χονγκ Λι), αρχηγού του Λαβύρινθου, του Νιουτ (Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ), καλού φίλου και συμβούλου, του Γκάλι (Ουίλ Πούλτερ), αρχηγού και αντιπάλου, και της Τερέζα (Κάγια Σκοντελάριο), της μοναδικής γυναίκας Γκλέιντερ με την οποία ο Τόμας φαίνεται να μοιράζεται μια πικρή ιστορία. Μαζί, θα βρεθούν παγιδευμένοι, περικυκλωμένοι από τοίχους 60 μέτρων, σε έναν λαβύρινθο που συνεχώς μεταλλάσσεται. Στο δεύτερο μέρος, «Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες», ο Τόμας και οι επιζώντες Γκλέιντερς συναντούν νέους συμμάχους, καθώς ανακαλύπτουν στοιχεία για μια μυστηριώδη ομάδα ανθρώπων, που βρισκόταν πίσω από όλα τους τα «πειράματα» - μια οργάνωση, γνωστή ως WCKD.


Σας φαίνονται πολλά όλα αυτά; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας αναλαμβάνουν να σας τα εξηγήσουν καλύτερα. Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο, τους ίδιους να μας παρουσιάζουν σε 90 δευτερόλεπτα ό,τι έγινε στις 2 προηγούμενες ταινίες σε ένα γρήγορο μοντάζ με τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές τους και προετοιμαστείτε κατάλληλα για την «Τελική Δοκιμασία».

 

 

Δείτε και το τρέιλερ της ταινίας:

 

Η ταινία «O Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία» θα προβληθεί στις 25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.