15 δευτερόλεπτα με τις γυναίκες του Ocean's 8 είναι αρκετά για να σε πείσουν πως αυτό το φιλμ δεν χάνεται με τίποτα

Ποιοι άλλοι διάσημοι κάνουν πέρασμα από την ταινία που μόλις απέκτησε teaser trailer...

LIFOTEAM 18.12.2017 | 23:20

Μετά από μήνες αναμονής και μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει κυκλοφορώντας την επίσημη αφίσα της ταινίας, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του «Ocean's 8». 

 

Στο διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων βίντεο εμφανίζονται με τη σειρά όλες οι πρωταγωνίστριες, ξεκινώντας από έναν διάλογο της Σάντρα Μπούλοκ με την Κέιτ Μπλάνσετ και ακολουθούν οι Rihanna, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάρα Πόλσον, Μίντι Κάλινγκ, Awkwafina και Αν Χάθαγουεϊ. Το τελευταίο πλάνο δείχνει την πρωταγωνίστρια Ντέμπι να πίνει χαμογελαστή ένα Μαρτίνι κοιτάζοντας προς το τάφο του αδερφού της, Ντάνι, το οποίο στην τριλογία υποδύθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.  

 

Το trailer είναι αρκετά ασαφές, με το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την υπόθεση της ταινίας να είναι πως η νέα συμμορία γυναικών θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala.

 

 

Για την ιστορία, η παραγωγή δώρισε 1 εκατ. δολάρια στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναβιώσει εκεί το ετήσιο πολυσυζητημένο πάρτι.

 

Εκτός από τις οκτώ διάσημες γυναίκες που πρωταγωνιστούν, στην ταινία κάνουν πέρασμα πολλοί ακόμη σταρ, ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Κέιτι Χολμς, Ζέιν Μαλίκ, Χέιλι Μπάλντουιν αλλά και διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Alexander Wang και Zac Posen.

 

Μικρό ρόλο στην ταινία έχει επίσης ο Τζέιμς Κόρντεν που υποδύεται έναν ασφαλιστή, ενώ ο Ματ Ντέιμον κάνει τον ρόλο που είχε και στις προηγούμενες ταινίες. 

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2018.

 

Δείτε το teaser trailer:

 

 
Οδηγός Σινεμά