0
LIFO VIDEOS

Twinsanity: Ο Γιάννης και ο Ρέι μπορεί ως δίδυμοι να μοιάζουν μεταξύ τους, όμως η ραπ τους δεν μοιάζει με καμία άλλη

Ο Γιάννης και ο Ρέι είναι αδέρφια, είναι κατά το ήμισυ Άγγλοι, μεγάλωσαν και ζουν στην Ελλάδα και από τα 17 τους ξεκίνησαν να παίζουν μουσική στον δρόμο, ντύνοντας καθημερινά με χιπ-χοπ ήχους το κέντρο της Αθήνας.

Από τότε έχουν διανύσει μια πολύ αξιόλογη πορεία κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο των ανθρώπων του χιπ-χοπ, όσο κι εκείνων που δεν ακούνε αυτό το είδος. Οι ίδιοι έχουν επιλέξει να ραπάρουν στα αγγλικά, δεν είναι όμως μόνο αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς. Οι παραγωγές τους είναι φρέσκες και προσεγμένες. Ο ήχος τους ιδιαίτερος και εμπλουτισμένος με ποίκιλλα μουσικά στοιχεία (ρέγκε, τζαζ, dub και σόουλ). Ο στίχος τους ορμητικός, κοινωνικοπολιτικός και με νόημα.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα δημιουργικό ντουέτο που με τη μουσική του στοχεύει σε κάτι παραπάνω από απλή διασκέδαση. Παρά την αύξηση των θαυμαστών και τα αλλεπάλληλα λάιβ, οι Τwinsanity δεν έχουν σταματήσει να παίζουν έξω, στους δρόμους, εκπροσωπώντας την κουλτούρα του χιπ-χοπ με τον καλύτερο τρόπο.

Ο νέος τους δίσκος «Vulture Culture», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη, ενσαρκώνει εξαιρετικά την έννοια της ευθύνης του καλλιτέχνη και της δημιουργικότητας. Με μια φράση: Να τι εννοούμε όταν μιλάμε για καλή μουσική.

Lifo Videos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ