0
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝOWNESS

Τρώγοντας τις σάρκες σου (Το φιλμ περιέχει σκηνές με γυμνο)

Η Margaret Chardiet γνωστή και ως Pharmakon είναι "πιστή" στην underground experimental μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης από την ηλικία των 17. Ο συναρπαστικός συνδυασμός του industrial ήχου με το επιθετικό τραγούδισμα είναι το κατάλληλο μουσικό θεμέλιο για τη διερώτηση του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Το Devour, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από το τελευταίο άλμπουμ της Pharmakonχρησιμοποιεί τον "αυτο-κανιβαλισμό" ως μια αλληγορία για την αυτοκαταστροφική φύση των ανθρώπων. Οι γυμνές φιγούρες σε αυτό το horror μουσικό βίντεο μοιάζουν σαν να αποκολλώνται, ενώ το βίντεο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη βραβευμένη Γαλλοαμερικανίδα κινηματογραφίστρια Jacqueline Castel και την multimedia καλλιτέχνιδα Caroline Schub.

"H επεξεργασία στο συγκεκριμένο βίντεο έγινε σε μορφή conceptual video zine", αναφέρει η Castel. "Πρόκειται, δηλαδή, για ένα σουρεαλιστικό βίντεο με αφαιρετικές φιγούρες, ανθρώπινη σάρκα, χωρίς να καταλαβαίνεις ακριβώς τα σημεία του σώματος, και ορισμένες λήψεις από περφόρμανς, οι οποίες δημιουργούν μια αφήγηση ενός σώματος που βρίσκεται σε κρίση". 

"Το δέρμα της έγινε ο συλλογικός μας καμβάς", ισχυρίζεται η σκηνοθέτιδα. "Ήταν μια εξερεύνηση της διαδικασίας της καταβρόχθισης του εαυτού ως μια προσπάθεια να ισορροπήσει η αγωνία της ύπαρξης".

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ