Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
EXCLUSIVELY FROM NOWNESS

Μία δυναμική χορογραφία για το Chaman του Thylacine

Η έμπνευση πίσω από το κομμάτι του Γάλλου μουσικού παραγωγού ενισχύεται εκφραστικά με την χορογραφία του Leo Handtschoewercker

Ο Παριζιάνος σκηνοθέτης και παραγωγός Morgan Prêleur μιλάει για το γεμάτο χορό βίντεο που έκανε για τον σολίστα της ηλεκτρονικής μουσικής Thylacine:

 

«Ένα χρόνο μετά την παραγωγή του Transsiberian, του άλμπουμ που συνέθεσε στο πέντε χιλιάδων μιλίων ταξίδι του με το τρένο μεταξύ Μόσχας και Βλαδιβοστόκ, ο Thylacine ήθελε να ολοκληρώσει τη παραγωγή συνεργαζόμενος για ένα μουσικό βίντεο με τον χορογράφο Leo Handtschoewercker.

 

»Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια καλλιτεχνική ερμηνεία του πρότζεκτ του με αναφορές στα ταξίδια του με το τρένο. Προσπαθήσαμε να μην προσθέσουμε παρά ελάχιστα στοιχεία έτσι ώστε να δημιουργήσουμε χώρο τόσο στα σαμανιστικά φωνητικά όσο και στη χορογραφία του Leo.

 

»Ήθελα να απεικονίσω και τις δύο πλευρές της περιπέτειάς του: τον αγώνα και το δέος που προκύπτει μετά από μια τέτοια προσπάθεια, την δημιουργική διαδικασία και βέβαια το φως στην άκρη του τούνελ.»


©Nowness

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή