0
NOWNESS

Η 13χρονη Marina Kovac ξέρει πολύ καλά πώς να αντιμετωπίσει τους haters

Με πάνω από 21.000  συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube, η Marina Katarina Kovac - μια 13χρονη τυφλή κοπέλα από την Ολλανδία, που έχει γίνει influencers - θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι οι άνθρωποι που έχουν χάσει την όρασή τους είναι ικανοί για τα πάντα. 

"Όταν ανακάλυψα το κανάλι της Marina στο Youtube ήταν σαν να ταξίδεψα πίσω στην εποχή που ήμουν εγώ 13 ετών", λέει η Ολλανδή σκηνοθέτης της ταινίας, Kate Villevoye. "Το ταξίδι προς την ενηλικίωση είναι περίεργο και η Marina δίνει μια άμεση και αφιλτράριστη όψη της ζωής της, ενώ παράλληλα βιώνει αυτή την κρίσιμη ηλικιακή περίοδο". 

Η Marina, που έχει τεχνητά μάτια και κινείται στον χώρο με βάση τους ήχους που ακούει, μπορεί να μην ξέρει ποια είναι τα φυσικά χαρακτηριστικά της κολλητής της, αλλά παρ'όλα αυτά δε διστάζει να ανεβάσει βιντεάκια στο κανάλι της που κόβει λαχανικά, κάνει γυμναστική, ποδήλατο και συμμετέχει σε διάφορα ομαδικά αθλήματα. Η ατρόμητη έφηβη επιμένει ότι η διαφορετικότητά της δε θα την σταματήσει από το να ζήσει μια ζωή, όπως όλοι οι υπόλοιποι συνομήλικοί της. 

"Ήθελα να δείξω ότι καμία πρόκληση δεν είναι τόσο μεγάλη για την Marina", συνεχίζει η σκηνοθέτης. "Η στάση της απέναντι στη ζωή είναι ειλικρινά ατρόμητη". 

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ