Δύο θηριώδεις άντρες πυγμαχούν σε μια σαρκαστική κωμωδία για τις αντρικές σχέσεις

Οι πρωταγωνιστές του «Bromane» βρίσκουν ότι το να σπάνε μπουκάλια μπίρας στο κεφάλι τους, να πηδάνε από αυτοκίνητα εν κινήσει ή και να αυτοθυσιάζονται είναι ευκολότερα από το να βρουν τις σωστές λέξεις για μια συγγνώμη.

LIFOTEAM,

Ο Τσέχος σκηνοθέτης Jaroslav Moravec επιστρέφει στο NOWNESS με μια σαρκαστική φαρσοκωμωδία γύρω από την αποξένωση δύο φίλων ως συνέπεια μιας μπανάλ διαφωνίας. Καθώς δυο ενήλικες άντρες πεισματικά αποφεύγουν να λύσουν το πρόβλημα με τη σχέση τους, που έχει διαρραγεί, ένας μυστήριος μέντορας εργάζεται στις σκιές ώστε να τους βοηθήσει να βρουν διέξοδο από τα προβλήματά τους.

 

Ο Moravec χρησιμοποιεί ανατρεπτικό χιούμορ, από τη χρήση του Requiem του Verdi ως το δραματικό ασπρόμαυρο στυλ, για να ανατρέψει στερεότυπα των φύλων ενώ ταυτόχρονα μιλά για αρχετυπικές αρσενικές συμπεριφορές.

 

Οι πρωταγωνιστές βρίσκουν ότι το να σπάνε μπουκάλια μπίρας στο κεφάλι τους, να πηδάνε από αυτοκίνητα εν κινήσει ή και να αυτοθυσιάζονται είναι ευκολότερα από το να βρουν τις σωστές λέξεις για μια συγγνώμη. Μέσω μια περίεργα τρυφερής βίας, επικοινωνούν τον πόνο τους θρυμματισμένου τους δεσμού.

 

Οι κοινοτοπίες και τα συναισθηματικά quotes που χωρίζουν το Bromance σε τρεις πράξεις, εξισορροπούν την υπερ-αρρενωπή συμπεριφορά που βλέπουμε στην οθόνη. Αλλά, όπως αποδεικνύει η συγκινητική παύση πυρός, το μέγεθος του Εγώ τους δεν μπορεί να συγκριθεί με το μέγεθος της καρδιάς τους.

 

©Nowness

 

Nowness