Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Ξαφνικά εκατομμυριούχοι: Η ζωή όσων κερδίζουν το λαχείο δεν είναι τόσο εύκολη

Εκατομμύρια άνθρωποι προκαλούν την τύχη τους, ελπίζοντας να αλλάξει η ζωή τους. Οι πειρασμοί όμως για τους νικητές λαχειοφόρων αγορών είναι ατελείωτοι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πωλούνται κάθε χρόνο σχεδόν 80 δισεκατομμύρια λαχεία και ξυστό. Μέσα σε μια νύχτα οι νικητές βρίσκονται με μια αστρονομική περιουσία στην κατοχή τους και, βέβαια, στο επίκεντρο της προσοχής.

 

Όταν ο Ντέιβιντ και η Έρικα κέρδισαν 62 εκατομμύρια δολάρια έγιναν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην κομητεία τους. Αποφάσισαν ωστόσο να μην επιτρέψουν τον νέο τους πλούτο να διαβρώσει την καθημερινότητά τους, σε αντίθεση με άλλους που έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Όπως συνέβη με τον 51χρονο νοσοκόμο, τον Τζακ, που εγκατέλειψε αμέσως τη δουλειά του και άρχισε να ξοδεύει ασύστολα.

 

Είναι ευχή ή κατάρα; Οι πειρασμοί για τους νικητές λαχειοφόρων αγορών είναι ατελείωτοι. Το ένα τρίτο των νικητών μετά από κάποια χρόνια καταστρέφεται οικονομικά. Τι κάνει, λοιπόν, αυτή τη βιομηχανία τόσο ελκυστική και πώς είναι οι ζωές των νικητών;

 

Πηγή: DW Documentary

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή