Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Πώς εκπαιδεύονται οι γάτες που παίζουν στις ταινίες;

Υπάρχουν πολλοί διασκεδαστικοί τρόποι και μέθοδοι που μπορούν να κάνουν μια γάτα να ανταποκριθεί (τελικά) στον ρόλο της

Στο φετινό remake του "Pet Sematary" του Stephen King πρωταγωνιστούν δύο γάτες που έχουν βρεθεί σε καταφύγιο μικρών ζώων και οι οποίες υποδύονται τον χαρακτήρα της Church. Αυτές οι γάτες δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ σε ταινία και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να εκπαιδευτούν.

 

Οι γάτες, όπως είναι γνωστό σε όλους μας, είναι ζώα που δεν υπακούν σε διαταγές και η συμμετοχή τους στις ταινίες μας κάνει πολλές φορές να αναρωτιόμαστε για το πώς καταφέρνουν να συμπεριφερθούν και να κινηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του σκηνοθέτη.


Η απάντηση δίνεται από τους εκπαιδευτές ζώων, Melissa Millett και Kirk Jarrett, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με σκύλους, γάτες, πτηνά, ασβούς ακόμη και με βουβάλια, με στόχο την εκπαίδευση και την κατάλληλη προετοιμασία των ζώων για την συμμετοχή τους στις ταινίες.


Σύμφωνα λοιπόν με τους εκπαιδευτές, οι γάτες είναι τα πιο δύσκολα ζώα με το οποίο έχουν έρθει αντιμέτωποι, ωστόσο, έχουν καταφέρει να τις εκπαιδεύσουν με πολλούς τρόπους.


Διάφορες τεχνικές, μέθοδοι και φυσικά οι λιχουδιές δεν λείπουν από την εκπαίδευση τους, ωστόσο το κόλπο για μια επιτυχημένη εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους μας, είναι η απόλαυση της και συνεπώς στις γάτες λειτουργεί το παιχνίδι.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή