Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο σχεδιαστής Iσάακ Μιζράχι έχει εμμονή με τις δημιουργικές ανέσεις

O πιο αγαπητός σχεδιαστής ρούχων της Νέας Υόρκης μας ξεναγεί στο γεμάτο με έργα τέχνης διαμέρισμά του στο Greenwich Village

Μια από αυτές τις «ανέσεις» είναι και το τηλεπαιχνίδι γνώσεων Jeopardy! το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς στις επτά τηλεοράσεις που έχει στο διαμέρισμά του – η μια από αυτές βρίσκεται στο μπάνιο του.

 

Ο Μιζράχι μετακόμισε σε αυτό το ιστορικό κτίριο του 1931 στο Greenwich Village στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ήταν μόλις λίγα λεπτά περπάτημα, μέσω του Washington Square Park από το στούντιο που διατηρούσε εκείνη την εποχή- μια σοφίτα στην οποία γίνονταν τα fitting μοντέλων όπως oi Naomi Campbell και Linda Evangelista.

 

Στην αρχή αγόρασε ένα διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου στον 14ο όροφο και στη συνέχεια, έξι χρόνια αργότερα, απέκτησε ένα μικρό στούντιο στον ίδιο όροφο. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αδιανόητης αϋπνίας που κράτησε για ορισμένα χρόνια, θυμάται πως αντί να μετράει προβατάκια για να κοιμηθεί, φαντασιωνόταν ότι αγοράζει και το μεσαίο διαμέρισμα του ορόφου και ότι συνδέει τους τρεις χώρους.

 

Μέχρι που κάποια στιγμή, με κάποιο μαγικό τρόπο, αυτό και έγινε. Το 2010, το τρίτο διαμέρισμα τέθηκε προς πώληση, ο Μιζράχι το αγόρασε και δημιούργησε τον σημερινό του χώρο: μια σειρά από διαδοχικά δωμάτια συνολικής επιφάνειας 400τμ που τα διακόσμησε με στυλ.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή