Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΣΙΝΕΦΙΛ

«37 μέρες» με την Έλλη Τρίγγου- για τρεις ημέρες

Η Marni Films συνεχίζει τις προβολές της ξεκλειδώνοντας μια μικρού μήκους ταινία κάθε τρεις μέρες

Η μικρού μήκους ταινία της Νικολέτας Λεούση 37 μέρες με πρωταγωνίστρια της Έλλη Τρίγγου είναι η δεύτερη ταινία μικρού μήκους, μετά το Ακρυλικό του Νίκου Πάστρα, που ξεκλειδώνει η Marni Films.

 

H Marni Films ανακοίνωσε ότι για το επόμενο διάστημα, κάθε 3 μέρες (και για 3 μέρες) θα διανέμει μία από τις μικρού μήκους της, δωρεάν στο διαδίκτυο.

 

Στις 37 μέρες, η Μαρία είναι μια νέα γυναίκα που δουλεύει ανασφάλιστη σε ένα σαλόνι ομορφιάς και κάνει μανικιούρ. Είναι ταυτόχρονα εννέα μηνών έγκυος. Στο τέλος της βάρδιας απολύεται. Το βράδυ βλέπει ένα όνειρο που την αναστατώνει. Όταν ξυπνάει είναι σίγουρη για ένα πράγμα: Δε θα γεννήσει αν δεν πάρει πίσω τη δουλειά της.


Από εδώ και πέρα η Μαρία έχει ένα στόχο: Να την ξαναπάρει στη δουλειά ο Στέλιος, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου. Ικετεύει, φωνάζει, ζητάει τη βοήθεια των συναδέλφων της, σταματάει τις συνεντεύξεις για αντικαταστάτρια. Έχει σταματήσει να πηγαίνει στους γιατρούς και ακούει μόνο τον εαυτό της που λέει ότι δεν πρόκειται να γεννήσει αν δεν τα καταφέρει.

 

Επιτέλους πότε θα σπάσουν τα νερά; 

 

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή