Ομάδα Απόπειρα – Έρμα Γεωργίου και Ειρήνη Πετράκη (θέατρο)

Ομάδα Απόπειρα – Έρμα Γεωργίου και Ειρήνη Πετράκη (θέατρο) Facebook Twitter
1

Η ‘Ερμα Γεωργίου είναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Απόφοιτη της θεατρικής σχολής του Γιώργου Αρμένη.

Η Ειρήνη Πετράκη είναι κάτοχος πτυχίου Theatrical arts με κατεύθυνση υποκριτική και σκηνοθεσία και είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Hertfordshire (Bsc in Psychology, MSc in Health Psychology).

Το έργο με τίτλο «Red Riding Hood is…» είναι μια πιο ενήλικη ματιά στο παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας. Με τη ματιά του σήμερα οι ήρωες,  η μητέρα, ο λύκος, η γιαγιά και η κοκκινοσκουφίτσα καλούνται να εξηγήσουν στο κοινό το ρόλο και τις πράξεις τους στο παραμύθι. Το έργο είναι μια ψυχαναλυτική ματιά στους δεσμούς των χαρακτήρων, στην έννοια του κόκκινου και το συσχετισμό του με τον Έρωτα και το Θάνατο.

Ομάδα Απόπειρα – Έρμα Γεωργίου και Ειρήνη Πετράκη (θέατρο) Facebook Twitter

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Πολυ καλή και ενδιαφέρουσα παράσταση και εκτέλεση!-Μπράβο στους ηθοποιούς, καθώς ο χώρος δεν ηταν ιδανικός λογο ηχομόνωσης, αλλα μπορουσαν να σε κρατήσουν με την ερμηνεία τους προσηλωμένο.-