Νεαρές Αθηναίες στην πισίνα του Κανελλόπουλου το 1961

Facebook Twitter
0

Γεννήθηκε το 1916 και έγινε γνωστός φωτογραφίζοντας την ελίτ των πλουσίων και διασήμων χωρίς καθόλου styling ή μακιγιάζ. Το πορτφόλιο του είναι μια ρετρό φωτογραφική κληρονομιά με νοσταλγικές εικόνες των 50's, 60's και 70's από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη. Το μότο που ο ίδιος χρησιμοποιούσε για τη δουλειά του ήταν άλλωστε: "Ελκυστικοί άνθρωποι που έκαναν ελκυστικά πράγματα σε ελκυστικά μέρη"

"Γνώριζα τους πάντες. Με καλούσαν σε όλα τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις τους, γνωρίζοντας πως δεν θα τους προκαλούσα μπελάδες. Ήμουν ένας από αυτούς." ανέφερε ο Slim Aarons σε μια συνέντευξή του το 2002.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ