"Κατανυκτική" house λίγο πριν το Πάσχα!

"Κατανυκτική" house λίγο πριν το Πάσχα! Facebook Twitter
0

Ο Βασίλης Κόντης γεννήθηκε στη Γένοβα της Ιταλίας το 1980 και μετακόμισε σε μικρή ηλικία στην Αθήνα. Ξεκίνησε να μιξάρει βινύλια από τα 14 χρησιμοποιώντας το όνομα TRIXX που διατηρεί ως σήμερα. Εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στον τομέα Μάρκετινγκ-Διοίκησης Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού Πολυμέσων, ενώ παράλληλα εξέλισσε τον House-Tech House ήχο του, παίζοντας δίπλα σε γνωστούς Έλληνες και ξένους DJs και παραγωγούς στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τη μουσική του είναι ο συνδυασμός φυσικών ήχων με το ηλεκτρονικό στοιχείο και τα φωνητικά. Στόχος του όταν βρίσκεται στα decks είναι το κοινό να αισθάνεται και να χορεύει με τη μουσική του. Από το 2013 ανήκει στο δυναμικό της Nuestra Musica και του δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξει παραπάνω τις ικανότητές του, καθώς παράλληλα με το DJing σε dance stages, άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή των δικών του κομματιών. Το 2015 τον βρίσκει να κυκλοφορεί το πρώτο του EP με τίτλο Nighthunt.

Μερικά από τα πιο πρόσφατα gigs του περιλαμβάνουν το βερολινέζικο Suss.Wan Gersten, τα Terraza, NID, Pixi και Dybbuk καθώς και το καλοκαιρινό Island στη Βάρκιζα.

Επερχόμενα gigs

3/4 - Pixi (Ευμολπιδών 11, Γκάζι, 210 3423751) w/ Invisible People & Rhino

4/4 & 5/4 - 1st SnowJam (Παρνασσός)

10/4, 11/4 & 12/4 - Comeback (Νάουσα - Παρος)

Ακούστε εδώ το lifotape

Links

soundcloud.com/trixx-music

facebook.com/TRIXXdj

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ