Οι lab33 ή αλλιώς ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη μουσική το 2000. Στην αρχή, έπαιζαν ως Djs πίσω από τα decks των Motel, Danza, Bios, Inoteka, Skullbar, Athens Digital Week και σε μερικά ακόμη μαγαζιά, κυρίως στην Αθήνα.
Η μουσική τους ξεχωρίζει γιατί το δημοφιλές δίδυμο γνωρίζει και τολμάει να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη dance μουσικής- όπως house, techno, dub ή electronica- σε κάθε dj set του. Τους αρέσει να αυτοσχεδιάζουν, χρησιμοποιώντας σπάνια βινύλια αλλά και τα ψηφιακά τους «παιχνίδια» δημιουργώντας έτσι ακριβείς μουσικές αντιθέσεις.
Το πάθος τους -εκτός βέβαια από το να παίζουν μουσική- είναι η σύνθεση. Το να ξεπερνούν τα όρια με αυθεντικές μουσικές συνθέσεις, samplings και πρωτότυπα remixes είναι πάντα πρόκληση για αυτούς.
Διάφορα /
Ένα vinyl set από τους lab33

Το τελευταίο EP τους , “eye-d” πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από την dion recordings.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι γυμνασίου στο Πέραμα

Πρόστιμο στον Χατζηνικολάου για τις ύβρεις σε Πολάκη

Κουτσούμπας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών, Γλυπτά Παρθενώνα, Κασσελάκη- Η εμφάνιση Παπαρήγα

Διόδια: Αυξήσεις από 1η Ιανουαρίου, πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη

Βασιλιάς Κάρολος προς Σούνακ: Μίλησε η «διπλωματία της γραβάτας»

σχόλια