Ταμίες/ταξιθέτες για μερική απασχόληση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Οι ανακοινώσεις για τις θέσεις εργασίας βγαίνουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη στο internet και στις ημερήσιες εφημερίδες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του φεστιβάλ www.greekfestival.grή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 210 9282900.

Υπάλληλους Γραφείου Πληροφοριών και Μηχανικούς ζητάει ο ΕΟΤ. Μπορεί κανείς να πληροφορηθεί για τις μελλοντικές προκηρύξεις του στην ιστοσελίδα του www.visitgreece.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλέσει στο 210 877000.

Η υπηρεσία των ΕΛΤΑ κάθε χρόνο χρειάζεται εποχιακό προσωπικό για να απασχοληθεί 4 μήνες το καλοκαίρι,ενώ υπάρχει ειδικό δίμηνο πρόγραμμα για όποιον θέλει να δουλέψει και εκτός Αθήνας. Οι ανακοινώσεις δημοσιεύονται στον Τύπο πριν τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3353228.

Ναυαγοσώστες, ταμίες, ελεγκτές εισιτηρίων, υπαλλήλους υποδοχής, γραφείου, φυσιοθεραπευτές, κηπουρούς κ.ά. Για περισσότερες από 60 διαφορετικές ειδικότητες κάθε χρόνο ανακοινώνει προκηρύξεις η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, για να καλύψει εποχιακές θέσεις διάρκειας έως και 8 μηνών, ανάλογα με την ειδικότητα. Οι προκηρύξεις δημοσιεύονται στον Τύπο ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά αν κάποιος θέλει να έχει μια πιο ολοκληρωμένη και σωστή ενημέρωση καλό είναι να επισκέπτεται συχνά το διαδικτυακό τους τόπο, τοwww.tourism-development.gr.

Εθελοντές για τη φιλοξενία και υποδοχή των καλλιτεχνών στο Synch Festival. Η δουλειά είναι πενθήμερη και αφορά τις μέρες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Οι ημερομηνίες αποστολής βιογραφικών ανακοινώνονται τρεις μήνες πριν στο site του φεστιβάλ www.synch.gr.

Εθελοντές σε οικολογικές οργανώσεις.
Tο πρόγραμμα της Ομάδας Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace
προσφέρει μπόνους και συνεχή εκπαίδευση αλλά και δυνατότητα συμμετοχή σε οικολογικές δραστηριότητες της ομάδας και προοπτική ταξιδιών. Μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση άμεσα μέσω internet στο site της Greenpeacewww.greenpeace.grαλλά και να ζητήσει πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 3840774-5.
Στο πρόγραμμα Direct Dialogue της WWF. Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη, ενώ καλύπτει αρχικά 5 εβδομάδες με δυνατότητα συμμετοχής και στα επόμενα προγράμματα. Οι αιτήσεις μπορεί να συμπληρωθούν μέσω internet στη διεύθυνση www.wwf.gr. Για περισσότερες πληροφορίες στο 210 3314893 και στο e-mail a.melvani@wwf.gr.
Στο πρόγραμμα Face2Face της Διεθνούς Αμνηστίας. Για δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3600628 και στο e-mailface2face@amnesty.org.gr.

Εθελοντές για το Γραφείο Τύπου, την Εξυπηρέτηση Κοινού, το Συντονισμό Καθαρισμού ψάχνουν το Rockwave Festival και το Terravibe. Περισσότερες πληροφορίες και περιγραφές δουλειάς μπορεί να βρει κάποιος στο site του φεστιβάλ, www.rockwavefestival.gr. Επίσης μπορεί να συμπληρώσει online τη φόρμα αίτησης εργασίας. Το τηλέφωνο στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί για τυχόν απορίες είναι 210 8820426.