Βίντεο: Συνάντηση με τον Παντελή Βούλγαρη και την Ιωάννα Καρυστιάνη

Βίντεο: Συνάντηση με τον Παντελή Βούλγαρη και την Ιωάννα Καρυστιάνη Facebook Twitter
4

Συναντηθήκαμε με τον Παντελή Βούλγαρη και την Ιωάννα Καρυστιάνη στα γραφεία της Feelgood για τις συνεντεύξεις της ταινίας τους, Μικρά Αγγλία.

Η δεινότητα της όχι και τόσο εκπαιδευμένης μπροστά στην κάμερα, κυρίας Καρυστιάνη, ήταν εντυπωσιακή, ανάλογη με την δεδομένη τρυφερότητα του Παντελή όποτε μιλάει για τα παιδιά του, δηλαδή τις ταινίες του και τις ιστορίες πίσω από αυτές.

Ξεκίνησαν διαφωνώντας γύρω από την εκκίνηση του σεναρίου, και τελείωσαν σε έναν πιο προσωπικό τόνο, μιλώντας για την οικογενειακή συμβίωση, σε ένα σπιτικό που απαρτίζεται αποκλειστικά από καλλιτέχνες. Η σύμπνοια τους, ωστόσο, είναι ζηλευτή, και μπορείτε να τη διαπιστώσετε με το πως περιμένει ο ένας το λόγο του άλλου, και πως αλληλοσυμπληρώνονται, ακόμη και όταν δε μιλάνε.

 

Διάφορα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Η ταινία είναι καταπληκτική.Όταν ένα έργο τέχνης σε ταξιδεύει τόσο έντονα στον κόσμο του, δεν μετράς τον χρόνο, να δεις αν λείπεις 20 λεπτά παραπάνω από τη ζωή σου. Το απολαμβάνεις! Άραγε πόσες φορές μας τυχαίνει;
Ένα σχόλιο για την ταινία που μόλις είδα. Εκπληκτική . Πλοκή, εικόνα, ερμηνείες όλα υπέροχα. Λίγο στη διάρκεια τα χάλασαμε. Νομίζω πως η "μετά θάνατον" περίοδος κράτησε παραπάνω απο όσο έπρεπε.