[Δισέλιδο απ' το Symbol, 2001.]
 
 
Πριν δυο χρόνια περίπου, μια μεγάλη παρέα πέρασε μια νύχτα στο κέντρο της Αθήνας αγκαλιά με τα flyers και τα τραγούδια που είχαν μείνει από μια νύχτα στο club 22, αφιερωμένη στον Almodovar. 
 
Τότε, ακόμη περισσότεροι, άλλαζαν τον χάρτη της διασκέδασης με θεματικά πάρτυ, κοστούμια και αφίσες. Έστηναν σκηνικά, έραβαν στολές και καλούσαν τον κόσμο να πάρει μέρος σε χορογραφίες-αναφορές. Στο συγκεκριμένο πάρτυ μοίραζαν gazpacho (made in Βύρωνας), είχαν τις "Αμαρτωλές Καλόγριες" live, και μια παρέα ηλικιωμένων κυριών που κάπου διάβασαν για πρώτη προβολή, και έτσι περίμεναν στην ουρά για να μπουν μέσα. Η προβολή δεν έγινε ποτέ, και οι κυρίες έφυγαν τρομαγμένες από το φόρεμα  της Cara Cortada, που βγήκε στην σκηνή με το στήθος έκρηξη από βόμβα να παρουσιάσει την... Marisa Peredes που ξεχάστηκε
μονολογώντας Para Nada, πριν θυμηθεί να τραγουδήσει το Piensa en Mi.
 
 
Τότε λεγόταν "Express Yourself" και οι νύχτες έπαιρναν το χρώμα που είχε το κάθε τους πάρτυ.
 Όπως θυμήθηκαν όλα αυτά, θημήθηκαν και πάλι την μεγάλη τους αγάπη για τις ταινίες του Almodovar, άλλαξαν τα ονόματα τους για μια νύχτα και σαν αποτέλεσμα ήρθε η πρεμιέρα για αυτήν την ταινία μικρού μήκους, στο μουσικό site www.lagasta.com.
 
 Το αφιέρωμα της lifo στον Almodovar, συμπίπτει με τα δέκα χρόνια από το πρώτο τους πάρτυ, όταν τον Οκτώβρη του 2001 γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας με τα flyer "Η Madonna στην Ελλάδα".
 
Με την υπόσχεση ότι κάτι ετοιμαζουν ξανά, μας κλείνουν το μάτι, κάνουν και πάλι πρεμιέρα - με Ελληνικούς υπότιτλους- και είμαστε όλοι καλεσμένοι.
 
 
Επιμέλεια: Βαγγέλης Ρίσσου