Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/03/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/03/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και θα ικανοποιήσετε προσωπικές ανάγκες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για μια καινούργια συνεργασία. Στις 26/3 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σας προσφέρει αγάπη, αρμονία και δίνει έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ωστόσο, μπορεί να σας πιάσει ραθυμία και θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας προκειμένου να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στις 28/3 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ζυγό και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν, με τη συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις θα επιβραβευτούν προσπάθειες που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη στις 16/10/2020 και θα κλείσει μια συμφωνία που είχε μείνει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Εξαιρετική εποχή για να ενδυναμώσετε τον γάμο σας ή να βρείτε ταίρι οι ελεύθεροι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος σας αποχαιρετά με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 28/3 που ενεργοποιεί τον τομέα της καθημερινότητας και της ευεξίας και είναι εξαιρετική στιγμή για να οργανώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση ή να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο σας. Κάντε ένα τσεκάπ και φροντίστε τον εαυτό σας, καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει την υγεία σας. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ενθαρρύνει τις επαφές με άτομα που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές σας και πρέπει να δώσετε έμφαση στη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Σχέσεις με ηλικιωμένα πρόσωπα θα βελτιωθούν και θα έχετε τη στήριξη των αγαπημένων σας όσον αφορά μια επαγγελματική σας προσπάθεια. Στον οικονομικό τομέα οι προοπτικές είναι ευοίωνες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου θα είναι αρκετά κουραστική, αλλά ταυτόχρονα εποικοδομητική, και είναι θέμα χρόνου η αύξηση του εισοδήματός σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 φέρνει κόντρα τους στόχους και την ανάγκη σας για απολαύσεις και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Έχετε κάνει μεγάλο αγώνα και πλέον έχει έρθει η στιγμή να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοούν την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος, τις επαφές με το εξωτερικό και τις σπουδές, και τώρα είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η κοινωνική σας ζωή σίγουρα δεν είναι όπως θα θέλατε, ωστόσο θα κάνετε πολλές επαφές με φίλους μέσω Διαδικτύου και θα είναι μια αρκετά επικοινωνιακή περίοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι υποθέσεις σας, όμως η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 υποδεικνύει πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Οι δύο τελευταίοι μήνες ήταν πολύ κουραστικοί και στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας έχετε παραμελήσει τις ανάγκες του σπιτιού. Τώρα, που αρχίζει να γίνεται πιο ήπια η καθημερινότητά σας, μπορείτε να οργανώσετε τον χώρο σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη και το εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνουν ζεστασιά στις σχέσεις σας και ευνοούν τα οικονομικά σας που αφορούν κοινούς πόρους. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να ασχοληθείτε πιο ζεστά με το θέμα, δείχνοντας περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου σάς βρίσκουν κουρασμένους και ενδεχομένως απογοητευμένους λόγω έλλειψης προσωπικού χρόνου, κάτι που σας προκαλεί ένταση και εκνευρισμό. Στις 28/3 η Πανσέληνος στον Ζυγό δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει σε αντίθεση υποχρεώσεις που αφορούν τη σταδιοδρομία σας ή διαδικαστικές υποθέσεις. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης εντείνει την ανάγκη σας για αποδράσεις και περιπέτεια, στην παρούσα φάση όμως είναι αδύνατο και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ωστόσο, είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα προϊόντα σας στο εξωτερικό, καθώς η ευεργετική επίδραση του Κρόνου σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες και ανοίγονται νέες προοπτικές για εσάς που προσπαθείτε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Η προσωπική σας ζωή είναι σε αρμονία και ενδεχομένως να προχωρήσετε σε γάμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 28/3 ο μήνας βγαίνει δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας και είναι μια καλή εποχή για να μπει μια τάξη σε οφειλές Δημοσίου. Μέσω κοινών πόρων ή ενός βοηθήματος θα αυξηθούν τα έσοδά σας και θα έχετε την ευχέρεια να διευθετήσετε τις υποθέσεις που σας. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, εκτός από το ότι φέρνει έσοδα, ενδυναμώνει και την ερωτική σας διάθεση και πρέπει να την αξιοποιήσετε όπως και να ’χει. Φροντίστε τον εαυτό σας, βελτιώστε την εμφάνισή σας ώστε να νιώθετε πιο θελκτικοί και ξεκολλήστε από τα social media. Βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο, δίχως να αποκλείετε την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Στις 30/3 ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει τη σκέψη σας και να εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 28/3 ολοκληρώνεται ένας κύκλος που μπορεί να αφορά την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή και σας δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα προσπαθήσετε να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μην παραμελείτε τη σχέση ή τον γάμο σας. Πολύ δημιουργική εποχή για εσάς που περιμένετε με ανυπομονησία την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια και για όσους έχετε ερωτευτεί πρόσφατα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, υπάρχουν κάποιες προτάσεις που προσπαθείτε να επεξεργαστείτε, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε. Μπορεί κάτι που σας φαίνεται αντάξιο των προσδοκιών σας να αποτελέσει άσκοπη σπατάλη χρόνου. Επίσης, αν κάνετε κάποιες εξετάσεις, ζητήστε και μια δεύτερη διάγνωση, καθώς οι πιθανότητες να είναι εσφαλμένα τα αποτελέσματα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου είναι αρκετά κουραστικές και κυρίως ψυχοφθόρες εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα και η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 θα εντείνει το άγχος. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης φέρνει κάποιες αίσιες εξελίξεις, οι οποίες είναι θέμα ημερών να αποδώσουν καρπούς, και δεν πρέπει να πέφτει το ηθικό σας. Δώστε έμφαση στην ενδυνάμωση του οργανισμού σας μέσω της ισορροπημένης διατροφής, γυμναστείτε, περπατήστε, κάντε διαλογισμό και προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος της καθημερινότητας. Πάτε με τη ροή, δίχως να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Στον ερωτικό τομέα η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 30/3 θα σας κάνει επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις και μπορεί να υπερεκτιμήσετε μια διαδικτυακή γνωριμία. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους δίνετε προσωπικές πληροφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε επιδοθεί στο κυνήγι ευκαιριών και η προσωπική σας ζωή πάσχει από έλλειψη ενδιαφέροντος, κάτι που θα νιώσετε έντονα με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 28/3, που θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού σας στόχου. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα ενεργοποιήσει τον τομέα του έρωτα και των απολαύσεων και θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και οι γονείς στα παιδιά. Ταυτόχρονα, το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη επιβραβεύει προσπάθειες που αφορούν την εκπαίδευση και ευνοεί την επικοινωνία και την έκφραση συναισθημάτων προς το άτομο που έχει κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στον τομέα του σπιτιού η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 30/3 ενδεχομένως να προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση αν παρανοήσετε κάτι που θα ακούσετε, γι’ αυτό πρέπει να φιλτράρετε πολύ προσεκτικά τα λεγόμενα αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αφοσιωθεί στο σπίτι και στην οικογένεια, έχετε αφήσει στην άκρη τις φιλοδοξίες σας και η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 θα εντείνει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι έτσι μπορείτε να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους. Ταυτόχρονα, το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη φέρνει αίσιες εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε κάποια χρήματα στη διαφήμιση και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του Διαδικτύου και αναπτύξτε τις ψηφιακές σας δεξιότητες, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν και θα έχετε την υποστήριξη ενός ατόμου που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας στις 30/3.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής ανάπτυξης ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 28/3 και, παρά το γεγονός ότι είστε μπουχτισμένοι και αγχωμένοι με όλες αυτές τις αλλαγές που αφορούν τις σπουδές, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και το εξάγωνο με τον Κρόνο σάς δίνουν ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και αυξάνουν τις μαθησιακές σας δεξιότητες, οπότε μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για αποδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένας κύκλος σπουδών. Εμπόριο και προώθηση προϊόντων θα φέρουν έσοδα και θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας. Στις 30/3 η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα θολώσει τα νερά στον οικονομικό τομέα και θα είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και απώλεια χρημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγορές μέσω Διαδικτύου και σε όσους σας προσεγγίσουν για να σας πουλήσουν ψευδείς παροχές.

ΙΧΘΥΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας φανούν αιώνας εξαιτίας οφειλών που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα και η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 θα εντείνει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια. Πάνω στην παρόρμηση της στιγμής ίσως αφήσετε στην άκρη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προκειμένου να εξασφαλίσετε πόρους για τον εαυτό σας, στην πορεία όμως θα τις βρείτε μπροστά σας, γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πώς θα πράξετε. Εν τω μεταξύ, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας, αρκεί να αποφύγετε τις σπατάλες. Στις 30/3 η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή σας στην προσωπική σας ανάπτυξη, ωστόσο μπορεί να αξιολογήσετε εσφαλμένα μια συνθήκη και να απογοητευτείτε. Ακατάλληλη εποχή για αλλαγές στην εμφάνισή σας. Ενδεχομένως να μετανιώσετε για ένα καινούργιο κούρεμα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Living / Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Οδηγώντας ένα παλιό τρίκυκλο, φορώντας χρωματιστές στολές εργασίας και τζόκεϊ καπέλα που κάνουν έντονη αντίθεση, ο Στέφανος Κονιδάρης κάνει διανομές λουλουδιών που μελέτες αποδεικνύουν ότι είναι ένας φυσικός τρόπος να βελτιώσουμε τη συναισθηματική μας υγεία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Living / Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Γιατί, ακόμη κι αν νιώθουμε ή, έστω, δηλώνουμε φεμινιστές, δεν στρεφόμαστε προς μια πιο ηθική και φεμινιστική πορνογραφία; Υπάρχει, τελικά, κάποια ρεαλιστική εναλλακτική στον βόθρο του mainstream πορνό, κι αν ναι, ποια είναι;
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Living / Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου, του ιστορικού Παναθηναϊκού Σταδίου των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων (1896), υπάρχει ένα ακόμα στάδιο που έχει τη δική του πολύχρονη ιστορία.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Διεθνή / Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Ο Guardian αγγίζει ένα θέμα το οποίο όπου και όποτε συζητηθεί -ακόμα και στην Ελλάδα- είναι αφορμή για σκληρές κόντρες ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να γίνουν γονείς και σε εκείνους που δεν το αποφάσισαν ακόμη – ή δεν πρόκειται να το αποφασίσουν και ποτέ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ