Υπάρχουν μερικά πράγματα που τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει οι «καλύτεροί μας φίλοι» - κι ανάμεσά τους, τα επιτραπέζια και το φαγητό. Άλλωστε, τι μπορεί να συμπληρώσει καλύτερα μία σπιτική βραδιά, από το αγαπημένο μας επιτραπέζιο και ένα νόστιμο snack; Ο συνδυασμός τους, αποτελεί τη «συνταγή της επιτυχίας», ειδικά για όσο χρειάζεται ακόμη να περνάμε περισσότερο χρόνο γύρω από το τραπέζι του καθιστικού.

 

Ωστόσο, πλέον ο συνδυασμός ενός διασκεδαστικού επιτραπέζιου και ενός απολαυστικού πιάτου φαγητού, γίνονται «ένα» σε μία σειρά από επιτραπέζια της Κάισσα, που έχουν ως πρωταγωνιστές από το sushi, μέχρι το γνωστό, αγαπημένο σουβλάκι. Τα επιτραπέζια αυτά έχουν σκοπό να δώσουν μία πιο διασκεδαστική και «γευστική» νότα στις οικογενειακές μας βραδιές, καθώς απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και σε κάθε γούστο.

 

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό όλων των επιτραπέζιων της Κάισσα, άλλωστε, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Η Κάισσα ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούσαν το σκάκι. Το πρώτο κατάστημα Κάισσα, άνοιξε στα Εξάρχεια, όπου βρίσκεται ακόμα και ήταν καθαρά σκακιστικό. Σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως, το ενδιαφέρον εξελίχθηκε και πως άλλες κατηγορίες παιχνιδιών - πως τα Επιτραπέζια Στρατηγικής και Φαντασίας, τα Παιχνίδια Ρόλων καθώς και τα παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες.

 

Αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι πως, ανέκαθεν ο στόχος της εταιρείας ήταν να έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Κατά αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί ποιοτικά παιχνίδια που αναπτύσσουν τη σκέψη και τη δημιουργικότητα, με την κατάλληλη δόση διασκέδασης.

 

Παρακάτω, θα βρείτε τρία επιτραπέζια παιχνίδια της Κάισσα με θέμα το φαγητό, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση - και ενδεχομένως να σας «ανοίξουν» την όρεξη. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε και έναν οδηγό για το πώς ακριβώς παίζονται:

 

 

Point Salad

 

 

Ηλικίες: 12+

Παίκτες: 2-6

Διάρκεια: 15’-30’

To Point Salad είναι ένα γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι καρτών για όλη την οικογένεια. Μαζέψτε λαχανικά και κάρτες πόντων από μια αγορά που συνεχώς αλλάζει. Συνδυάστε τις κάρτες λαχανικών με τις σωστές κάρτες πόντων για να φτιάξετε την καλύτερη σαλάτα.

 

Sushi Go!

 

 

Ηλικίες: 8+

Παίκτες: 2-5

Διάρκεια: 15’


Σε αυτό το γρήγορο παιχνίδι καρτών, ο σκοπός σας είναι να αρπάξετε τους καλύτερους συνδυασμούς πιάτων σούσι καθώς αλλάζουν συνέχεια χέρια. Κερδίστε πόντους για τα περισσότερα μάκι ρολς ή γιατί μαζέψατε ένα πλήρες σετ σασίμι. Βουτήξτε το αγαπημένο σας νιγκίρι σε γουασάμπι για να τριπλασιάσετε την αξία του. Φροντίστε όμως να αφήσετε χώρο και για το γλυκό στο τέλος, ειδάλλως θα χαλάσετε τη βαθμολογία σας. Μαζέψτε τους περισσότερους πόντους και γίνετε ειδικοί στο σούσι.

 

Souvlaki Wars!

 

 

Ηλικίες: 10+

Παίκτες: 2-4

Διάρκεια: 30’-60’

 

Ποιος θα καταφέρει να εξυπηρετήσει τους περισσότερους πελάτες αυξάνοντας τη φήμη και τα έσοδα του μαγαζιού του; Ο ανταγωνισμός υψηλός, οι πελάτες πολλοί, ενώ τα απρόοπτα γεγονότα δε σταματάνε ποτέ. Θα μπορέσετε να είστε εσείς ο ιδιοκτήτης με το πιο πετυχημένο σουβλατζίδικο;

 

Ακολουθήστε την Κάισσα στο Youtube για να βρείτε tutorials των παιχνιδιών, αλλά και στο Facebook και στο Instagram για όλα τα updates σχετικά με τα νέα επιτραπέζια.