Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της

Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της Facebook Twitter
Η αδυναμία της για τον Γιάννη Χαρούλη αποδεικνύεται και από τα τρία τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του – στο αριστερό χέρι της έχει φτιάξει ολόκληρο το πρόσωπό του. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
2

Η Ειρήνη είναι μεταλλού γιατί, όπως λέει, έχει ζήσει τη ζωντάνια της μουσικής και την ένταση του κοπανήματος πάνω στη σκηνή. Είναι επίσης και «χαρούλιγκαν», ανήκει δηλαδή σε μια ομάδα οπαδών του Γιάννη Χαρούλη που συγκινούνται, χάνονται κι εθίζονται στο άκουσμα των κομματιών του. «Δεν έχει διαφορά από το μέταλ», λέει, «με παρόμοιο τρόπο σηκώνεις τα χέρια ψηλά, φωνάζεις και κοπανιέσαι στο κάγκελο στις συναυλίες του χωρίς να το καταλάβεις».

Οι μουσικές της ανησυχίες και αναζητήσεις έλαβαν απρόσμενο τέλος το 2013. Τη χρονιά εκείνη, την ημέρα των γενεθλίων της, πρωτοήρθε σε επαφή με τη μουσική του Γιάννη Χαρούλη, ακούγοντας το «Βοσκαρουδάκι». Από τότε ζει και αναπνέει γι' αυτόν. Δεν δέχεται να πάρει απουσία σε συναυλία του. Στήνεται στο «κάγκελο» πολλές ώρες πριν, προσμένοντας καρτερικά να ακούσει τον τραγουδιστή που σημάδεψε τη ζωή της. Έχει πάει συνολικά σε 57 εμφανίσεις του και της φαίνονται λίγες. Φιλοξενεί φίλους από επαρχία που καταφθάνουν στην Αθήνα για να τον δουν, μένει σε αγνώστους για χάρη του, όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει κι εκεί ουρλιάζει και πηδάει σαν μικρό παιδί, από την έναρξη έως το τέλος του live.


Η Ειρήνη περιγράφει τα live του ως συνευρέσεις αγάπης, ψυχικής ηρεμίας και συναισθηματισμού και δηλώνει πως ενώνεσαι βαθιά και πολύ τόσο με τον καλλιτέχνη όσο και με τους ανθρώπους.

Η αδυναμία της για τον Γιάννη Χαρούλη αποδεικνύεται και από τα τρία τατουάζ που έχει χτυπήσει για χάρη του – στο αριστερό χέρι της έχει φτιάξει ολόκληρο το πρόσωπό του. Την εμπνέει, νοηματοδοτεί την καθημερινότητά της, ψάχνει, μαθαίνει και ακούει τα πάντα για εκείνον. Αγαπά τον τρόπο που ο Γιάννης αντιλαμβάνεται τον κόσμο και το πώς τον αναπαράγει μέσα από τη μουσική του. Αν τη ρωτήσεις τι αγαπά τόσο σε αυτόν, θα σου πει «την απλότητά του. Το ότι μπορεί να τον προσεγγίσει ο καθένας, τόσο εύκολα και αυθόρμητα. Τον βλέπεις από πάνω σου να τραγουδά και μισή ώρα μετά τη λήξη μπορείς να τον αγκαλιάσεις, να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί του, γιατί ακούει τα πάντα».

Η Ειρήνη περιγράφει τα live του ως συνευρέσεις αγάπης, ψυχικής ηρεμίας και συναισθηματισμού και δηλώνει πως ενώνεσαι βαθιά και πολύ τόσο με τον καλλιτέχνη όσο και με τους ανθρώπους. Μια όμορφη μουσική τελετή που δεν θέλει να λάβει τέλος και που θα απολαμβάνει ξανά και ξανά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Να πώς νιώθει μια «Χαρούλιγκαν» - με 3 τατουάζ του Γιάννη Χαρούλη στο κορμί της Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Μόδα & Στυλ
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Zέφη Κόλλια: Βελονιές της Πρωτοπορίας

Βιβλίο / «Βελονιές της Πρωτοπορίας»: Μια έκδοση για την περιπετειώδη διαδρομή των ρούχων που φοράμε

Η συγγραφέας Ζέφη Κόλια εξετάζει τις πρωτοπορίες, τους μόδιστρους, τις υποκουλτούρες, τα κινήματα και τις μόδες του δρόμου που διαμόρφωσαν την ενδυματολογική αισθητική του 20ού αιώνα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Giorgio Hatter

Μόδα & Στυλ / Giorgio Hatter: Σε ένα από τα τελευταία ελληνικά πιλοποιεία

Το καπέλο είναι πιο δημοφιλές από ποτέ, όμως τα ελληνικά πιλοποιεία γίνονται είδη προς εξαφάνιση. Δυο αδέλφια που συνεχίζουν την παράδοση του παππού και του πατέρα τους, φτιάχνοντας ελληνικά καπέλα, είναι η φωτεινή εξαίρεση σε έναν κλάδο που περνάει μεγάλες δυσκολίες.
M. HULOT

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ