Κρυολιπόλυση, η μέθοδος που «εξαφανίζει» το τοπικό πάχος
H κρυολιπόλυση στην ΕΟΝΙΑ αποτελεί την πιο εύκολη, γρήγορη, αναίμακτη και αποτελεσματική λύση ενάντια στο τοπικό πάχος.

Κρυολιπόλυση, η μέθοδος που «εξαφανίζει» το τοπικό πάχος

Οι ειδικοί εξηγούν πώς λειτουργεί η δημοφιλής μέθοδος που έφερε την επανάσταση στη βελτίωση της εικόνας του σώματος χωρίς νυστέρι, καθώς πρόκειται για μη επεμβατική τεχνική.

M πορούμε να αποκτήσουμε τέλειο σώμα με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, καθώς οι νέας γενιάς θεραπείες αισθητικής ιατρείου διορθώνουν ατέλειες που αντιστέκονται ακόμα και στη δίαιτα. 

 

Όλοι, ανεξαρτήτως κιλών ή σωματικής διάπλασης, μπορεί να έχουμε τοπικό πάχος που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε αμηχανία: «ψωμάκια», βαριά όψη των μηρών, σωσίβιο γύρω από τη μέση, «αφράτα» μπράτσα. Πολύ συχνά αντιστέκεται στη σωστή διατροφή, στη γυμναστική αλλά και σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Γνωρίζετε όμως σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, η οποία αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη τεχνική για την αντιμετώπιση και τη μείωση του τοπικού πάχους. Οι ειδικοί εξηγούν πώς λειτουργεί η δημοφιλής μέθοδος που έφερε την επανάσταση στη βελτίωση της εικόνας του σώματος χωρίς νυστέρι, καθώς πρόκειται για μη επεμβατική τεχνική.

 

Πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση της ΕΟΝΙΑ πραγματοποιείται με ένα μηχάνημα τελευταίας γενιάς, η κεφαλή του οποίου εφαρμόζεται στην περιοχή όπου βρίσκεται συγκεντρωμένο το τοπικό πάχος. Αφού ολοκληρωθεί η αναρρόφηση του λίπους με τη βοήθεια της ειδικής συσκευής, η κεφαλή ρίχνει απότομα τη θερμοκρασία μέχρι και στους -9 βαθμούς Κελσίου. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα υποβάλλονται σε θερμικό σοκ κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η εξωτερική τους στοιβάδα, να διαλύονται, να ρευστοποιούνται και τελικά να αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποβολή των τοξινών και των «άχρηστων» συστατικών.

 

Γιατί να επιλέξουμε την κρυολιπόλυση ως μέθοδο απώλειας τοπικού πάχους; 

Γιατί η κρυολιπόλυση στην ΕΟΝΙΑ αποτελεί την πιο εύκολη, γρήγορη, αναίμακτη και αποτελεσματική λύση ενάντια στο τοπικό πάχος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς με μία και μόνο εφαρμογή μπορούμε να επιτύχουμε απώλεια έως και 2,5 πόντων στο σημείο εφαρμογής (μηροί, γλουτοί, κοιλιά και αλλού). 

 

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί; 

Οι μη επεμβατικές θεραπείες ιατρείου μπορούν να δράσουν συνεργατικά για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, η κρυολιπόλυση συνδυάζεται με μια εφαρμογή λεμφικής αποσυμφόρησης. Η αλήθεια είναι πως το πρωτόκολλο που έχει δημιουργήσει η ΕΟΝΙΑ εξασφαλίζει τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων, καθώς εστιάζει αφενός στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και αφετέρου στην υποβοήθηση της αποβολής του από το σώμα μέσω της λεμφικής οδού. Μια ολοκληρωμένη συνεδρία κρυολιπόλυσης και μια ολοκληρωμένη συνεδρία λεμφικής αποσυμφόρησης προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 49 ευρώ! 


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.eonia.gr
Αθήνα: Σύνταγμα, Νίκης 10 & 
Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 8
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 16
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2200100
Mail: [email protected]

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ