J & J Ελλάδας, η εταιρία που σε φροντίζει από την πρώτη μέρα της ζωής σου, για όλη σου τη ζωή

Johnson & Johnson Ελλάδας: Η εταιρεία που σε φροντίζει από την πρώτη μέρα της ζωής σου, για όλη σου τη ζωή

Έχοντας κλείσει περισσότερο από έναν αιώνα προσφοράς, η Johnson & Johnson μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, καινοτόμα φάρμακα κι εμβόλια μας φροντίζει από την πρώτη μέρα της ζωής μας.

 

Την γνωρίζουμε όλοι σαν την εταιρία που «αγκαλιάζει» με καλλυντικά περιποίησης τα μωρά, καθώς τα προϊόντα της, όπως το περίφημο baby oil είναι τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για νεογέννητα, βρέφη και παιδιά.

 

Όμως η Johnson & Johnson  είναι πολλά περισσότερα από μια εταιρία με ένα ευρύ portfolio προϊόντων για μωρά. Έχοντας κλείσει περισσότερο από έναν αιώνα προσφοράς, η Johnson & Johnson μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, καινοτόμα φάρμακα κι εμβόλια μας φροντίζει από την πρώτη μέρα της ζωής μας και για όλη μας την ζωή.  Άλλωστε αυτό το εμπεδώσαμε μέσα στην πανδημία covid -την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων ετών-καθώς η Johnson & Johnson έφερε στην εμβολιαστική φαρέτρα το μονοδοσικό της εμβόλιο, δίνοντας νέες δυνατότητες, για να «τρέξει» πιο γρήγορα η επιχείρηση εμβολιασμού και προσφέροντας στους υγειονομικούς απανταχού του κόσμου ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» ανοσοποίησης του πληθυσμού ενάντια στον φονικό ιό Sars Cov2.

 

Επιπλέον μέσα από πολύτιμες κοινωνικές πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης, όπως η δράση «Ανάσα Ζωής», η Johnson & Johnson Ελλάδας  επιχειρεί να κάνει την ζωή μας καλύτερη, βοηθώντας στην έγκαιρη διάγνωση και την καλύτερη αντιμετώπιση του πιο απειλητικού  ογκολογικού νοσήματος, του καρκίνου των πνευμόνων που στην πατρίδα μας αποτελεί πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο, λόγω της υψηλής διάδοσης του καπνίσματος.

 

Για κάθε μωρό που γεννιέται στο κόσμο, οι γονείς του δημιουργούν ένα άλμπουμ με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του σε φωτογραφίες. Για την Johnson & Johnson, την εταιρία κολοσσό που μας ακολουθεί με σταθερά, σίγουρα βήματα σε όλη τη διαδρομή της ζωής μας, μέσα από εύκολους καιρούς αλλά και μέσα από εποχές πανδημίας, αν ξεφυλλίζαμε το δικό της άλμπουμ, που μετρά διεθνώς 130 χρόνια ζωής και 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, θα βλέπαμε ότι το βασικό της  χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των πιο σημαντικών εξελίξεων στον τομέα της υγείας.

 

 

Η Johnson & Johnson υποστηρίζει τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται  ακόμα και σε περιόδους μεγάλων αλλαγών. Με δυναμική παγκόσμια παρουσία στα καταναλωτικά προϊόντα υγιεινής και φροντίδας, στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και στα καινοτόμα φάρμακα, αγγίζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης υγείας, και με σύμμαχο την επιστήμη και την γνώση, αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο την πορεία της υγείας για την ανθρωπότητα

 

Στην Ελλάδα, η Johnson & Johnson διαθέτει διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, υπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών, των φροντιστών, των καταναλωτών και των επαγγελματιών υγείας, με περισσότερο από μισό αιώνα προσφοράς στη χώρα και το όνομα της στον καταναλωτικό τομέα να αποτελεί ένα από τα γνωστότερα brands. Ωστόσο, η Johnson & Johnson διαθέτει μακρά και σημαντική ιστορία τόσο στα ιατροτεχνολογικά εργαλεία, όσο και στο φαρμακευτικό κλάδο, στηρίζοντας υπεύθυνα τον τομέα της υγείας στην Ελλάδα και προφέροντας καινοτόμες λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Johnson & Johnson Ελλάδας περιλαμβάνει τις εταιρείες Consumer Health, Medical Devices και τη φαρμακευτική εταιρεία Janssen. Παράλληλα, λειτουργεί στην Ελλάδα μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων της Johnson & Johnson με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 40 χώρες.

 

 

Τα καταναλωτικά προϊόντα που δεν χρειάζονται συστάσεις

 

Με διαχρονική παρουσία στην ελληνική αγορά, η Consumer Health της Johnson & Johnson Ελλάδας  βοηθάει τους ανθρώπους να φροντίζουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους, αναπτύσσοντας διαρκώς νέα βελτιωμένα προϊόντα, από τη βρεφική υγιεινή και την προσωπική φροντίδα, έως την προστασία του δέρματος από τον ήλιο, τις αλλεργίες και το κρυολόγημα. Τα καταναλωτικά της προϊόντα δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι συνώνυμα με την βρεφική φροντίδα, την προστασία της επιδερμίδας στην παραλία, και την αντιμετώπιση καθημερινών μικρών «βασάνων» όπως οι αλλεργίες και το συνάχι.

 

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

 

Πρωτοπόροι στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού νοσοκομείων, τα Medical Devices της Johnson & Johnson προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε χειρουργικές επεμβάσεις. Διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με χειρουργικά και ορθοπεδικά υλικά, υλικά ηλεκτροφυσιολογίας και οφθαλμολογικά προϊόντα.


Στη νέα εποχή δημιουργεί ψηφιακές ανθρωποκεντρικές καινοτομίες όπως ρομποτική χειρουργική, τρισδιάστατους εκτυπωτές, εικονικά χειρουργεία και απεικόνιση ανατομίας. Παρέχει υπηρεσίες και λύσεις για επαγγελματίες υγείας, ασθενείς και νοσοκομεία που βελτιώνουν την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Ταυτόχρονα δημιουργεί και εφαρμόζει προσαρμοσμένες λύσεις που μειώνουν τις επιπλοκές, τη διάρκεια της νοσηλείας και βελτιώνει τα κλινικά αποτελέσματα.

 

Καινοτόμα φάρμακα, η αιχμή του δόρατος της Johnson & Johnson

 

Σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, η Janssen, η φαρμακευτική εταιρία του Ομίλου Johnson & Johnson εστιάζει σε 6 σημαντικές θεραπευτικές κατηγορίες: Την ογκολογία/αιματολογία, την ανοσολογία, την νευροεπιστήμη, τα λοιμώδη νοσήματα, το  καρδιαγγειακό σύστημα, με τα μεταβολικά νοσήματα και την  πνευμονική αρτηριακή υπέρταση με κύριο μέλημα τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Η παρουσία της είναι εξαιρετικά δυνατή στα ψυχιατρικά νοσήματα, τα οποία εκτός από δύσκολα αντιμετωπίσιμα φέρουν και βαρύ στίγμα, ακόμα και στην εποχή μας, αλλά και στις λοιμώξεις, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία με φάρμακα για την HIV/AIDS λοίμωξη. Παράλληλα, την  υπογραφή της Johnson & Johnson φέρει και το ένα από τα τέσσερα εγκεκριμένα covid εμβόλια, που αποτελούν και τα μόνα μας «όπλα» για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.  

 

Οι κοινωνικές πρωτοβουλίες κομμάτι του DNA της Johnson & Johnson

 

Το κοινωνικό πρόσωπο της Johnson  & Johnson έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα όλα αυτά τα χρόνια, με τη στήριξη της κοινωνίας και  ειδικότερα των πιο ευάλωτων ομάδων ανά τον κόσμο, να αποτελεί προτεραιότητα και σημαντικό πυλώνα δράσεων από την ίδρυσή της εταιρείας.  Από το 1943, που συντάχθηκε για πρώτη φορά το Credo της Johnson & Johnson, η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής ήταν, είναι και θα είναι η μέγιστη αξία για την Johnson & Johnson. Στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Johnson & Johnson, στηρίζει προγράμματα προληπτικής ιατρικής, θεραπείας, ενημέρωσης κοινού και υποστήριξης των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή φροντίδας.  Σημαντικό αντίκτυπο έχουν τα προγράμματα προληπτικής ιατρικής της Johnson & Johnson, που έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 100.000 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε 60.000 παιδιά στην Ελλάδα. Ενώ, σε συνεργασία με κοινωφελή φορέα έχει υποστηρίξει σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή φροντίδας με σκοπό τον εντοπισμό και τη διαχείριση ψυχοσυναισθηματικών και άλλων διαταραχών παιδιών σε όλη τη χώρα.

 

Ειδικά, κατά την περσινή χρονιά υποστηρίζοντας την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, πραγματοποίησε σημαντική δωρεά ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας. Μέσα στο 2021, αναπτύχθηκε η κοινωνική πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής»  της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με τη στήριξη της Johnson & Johnson,  η οποία προάγει τη διακοπή του καπνίσματος και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Όραμα αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο πληθυσμός να απαρτίζεται από υγιείς ανθρώπους απαλλαγμένους από την απειλή του καρκίνου του πνεύμονα, που στην Ελλάδα ευθύνεται για 9000 θανάτους ετησίως.

 

Επίσης, για αρκετά έτη, η Johnson & Johnson «χαρίζει παιδικά χαμόγελα», συνεισφέροντας στο έργο του διεθνούς οργανισμού Operation Smile, που πραγματοποιεί δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά που πάσχουν από λαγώχειλο με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση και την επανένταξη των παιδιών στην κοινωνία. Τέλος  η Johnson & Johnson έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εθελοντικές δράσεις ανά τα χρόνια, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Άλλωστε το όραμα μιας εταιρίας που μας φροντίζει από μωρά μέχρι τα βαθιά μας γεράματα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από «καλύτερη υγεία, πιο ανθρώπινος κόσμος, πιο δυνατή και ισότιμη κοινωνία».

 

 

Διαφημιστική Παρουσίαση

 

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ