Η νέας γενιάς Aσπιρίνη® κάνει τον πόνο παρελθόν, σε χρόνο «Express»

Η νέας γενιάς Aσπιρίνη® κάνει τον πόνο παρελθόν, σε χρόνο «Express»

Χάρη στη νέα της φαρμακοτεχνική μορφή, η νέα Aσπιρίνη® με την ονομασία Aspirin Express®, απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος, διαλύεται και δρα ταχύτερα, εξασφαλίζοντας ανακούφιση από τον πόνο στον μισό χρόνο από την κλασσική Ασπιρίνη.

ADVERTORIAL

 

Ο πόνος και ο πυρετός είναι καθημερινά «βάσανα» που εμφανίζονται απρόοπτα, πολύ συχνά πλέον στην ιδιαίτερα στρεσογόνο εποχή που ζούμε, και υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, επηρεάζοντας σημαντικά όχι μόνο τη διάθεσή μας αλλά και την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις πολλαπλές υποχρεώσεις μας. Για την αντιμετώπισή τους, εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, έχουμε σύμμαχό μας την Ασπιρίνη®, η οποία σήμερα κυκλοφορεί με μια νέας γενιάς φαρμακοτεχνική μορφή.

 

Η νέας γενιάς Aσπιρίνη® κάνει τον πόνο παρελθόν, σε χρόνο «Express»

 

Από την πρώτη εμφάνιση της Ασπιρίνης πέρασαν 120 χρόνια και το σκεύασμα που είναι συνώνυμο με την ανακούφιση από τον πόνο και τον πυρετό είναι εδώ για να ξανασυστήθεισε όλους μας με μία νέα, βελτιωμένη, και πιο αποτελεσματική μορφή, η οποία δρα πιο γρήγορα κάνοντας τον πόνο… παρελθόν σε χρόνο «Εxpress». Χάρη στη νέα, καινοτόμα μορφή της, η νέα Aσπιρίνη®, με την ονομασία Aspirin Express®, απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος ταχύτερα, διαλύεται και δρα πιο γρήγορα, εξασφαλίζοντας ανακούφιση στον μισό χρόνο συγκριτικά με τα κλασσικά δισκία Ασπιρίνης. Χαρακτηριστικό της μεγάλης ταχύτητας με την οποία απορροφάται από τον οργανισμό, είναι το γεγονός ότι η νέα Aspirin Express® διαλύεται γρήγορα στο στομάχι, «επιπλέοντας» μέσα σε αυτό, χωρίς σχεδόν να «αγγίζει» τα τοιχώματά του.

 

Η νέας γενιάς Aσπιρίνη® κάνει τον πόνο παρελθόν, σε χρόνο «Express»

 

Τα πλεονεκτήματα της Aspirin Express® περιλαμβάνουν τη γρήγορη αναλγητική δράση χάρη στην τεχνολογία MicroActive® και την αποτελεσματική δράση κατά του πόνου και του πυρετού. Επιπλέον, η καλύτερη γαστρεντερική απορρόφηση της    Aspirin Express® μειώνει σημαντικά τον χρόνο επαφής με τον γαστρικό βλενογόννο και συνεπώς εξασφαλίζει στη ασπιρίνη νέας γενιάς μια καλύτερη  ανοχή από το στομάχι.

 

Κάθε δισκίο της Aspirin Express® περιβάλλεται από μια ειδική μεμβράνη που δημιουργεί ένα λείο περίβλημα, το οποίο διευκολύνει την κατάποση του δισκίου χωρίς να αφήνει δυσάρεστη γεύση στο στόμα.

 

Η Aspirin Express® είναι κατάλληλη για ενήλικες και εφήβους άνω των 12 ετών για τη συμπτωματική αντιμετώπιση του πυρετού και του ήπιου προς μέτριας έντασης πόνου, όπως ο πονοκέφαλος, οι σωματικοί πόνοι που σχετίζονται με τη γρίπη,  ο πονόδοντος και ο μυϊκός πόνος, όπως η οσφυαλγία, η ισχιαλγία και το αυχενικό σύνδρομο.

 

Η νέας γενιάς Aσπιρίνη® κάνει τον πόνο παρελθόν, σε χρόνο «Express»

 

Η κυκλοφορία της ασπιρίνης νέας γενιάς συμπίπτει χρονικά με μια διαφορετική εποχή, γεμάτη με περισσότερες προκλήσεις για την υγεία, καθώς το σαρωτικό πέρασμα της πανδημίας από τη ζωή, μας άλλαξε τον τρόπο εργασίας και διασκέδασης, αυξάνοντας πολύ την ψηφιακή δραστηριότητα κι εγκλωβίζοντας εφήβους και ενήλικες για πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη.

 

Αυτή η μεταβολή των ρυθμών της καθημερινότητας έχει βαρύ αντίτυπο στην υγεία, καθώς οδηγεί σε ψηφιακή κόπωση των ματιών, πονοκεφάλους τάσης και στρεβλώσεις του μυοσκελετικού συστήματος, με συνέπεια να πυροδοτούνται ή να επιδεινώνονται μυοσκελετικά σύνδρομα. Επιπλέον, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους πόνους από εποχικές λοιμώξεις και τον πονοκέφαλο, την ψύξη και τα «πιασίματα» από τα μηχανήματα κλιματισμού, ειδικά όταν αυτά δουλεύουν στο φουλ. Εκτός αυτών έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πονοκέφαλο από την ηλίαση ή και το hangover, τον πόνο από τραυματισμούς ή απότομες κινήσεις σε σπορ, αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο ποδήλατο, τένις, θαλάσσιο σκι, ρακέτες, beach volley, ακόμα και το κουβάλημα βαριών αποσκευών στα πλακόστρωτα ή στρωμένα με βότσαλο σοκάκια των νησιών.

 

Για όλα αυτά τα καθημερινά βάσανα στο γραφείο, την πόλη, το σπίτι και τις διακοπές, η ασπιρίνη νέας γενιάς, η Aspirin Express®, είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στην τσάντα μας και δεν πρέπει να απουσιάζει από το φαρμακείο των διακοπών.

 

Η Aspirin Express® διατίθεται σε συσκευασία 12 δισκίων των 500mg και μπορεί να ληφθεί εάν απαιτείται μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα 4 ωρών. Η μέγιστη ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 6 δισκία (για τους ενήλικες και εφήβους).

 

 

Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερες από 3 ημέρες (για τον πυρετό) και κατά αντιστοιχία για περισσότερες από 3 - 4 ημέρες (για τον πόνο) εκτός εάν συσταθεί από γιατρό.

 

 

Μάθετε περισσότερα στο www.aspirin.gr.  

 

 

Το Yπουργείο Yγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

 

 

Η Aspirin Express® αντενδείκνυται σε άτομα με υπερευαισθησία στο ακετυλοσαλικυλικό οξύ ή άλλα σαλικυλικά και ιστορικό άσθματος ή αλλεργικών αντιδράσεων που προκαλούνται από σαλικυλικά ή άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ), ενεργό πεπτικό έλκος, αιμορραγική διάθεση, σοβαρή ηπατική, νεφρική ή μη ελεγχόμενη καρδιακή ανεπάρκεια, σε συγχορήγηση με μεθοτρεξάτη ή με από στόματος αντιπηκτικά σε ασθενείς με ιστορικό γαστροδωδεκαδακτυλικών ελκών, από την αρχή του 6ου μήνα κύησης. Να μη χορηγείται σε παιδιά <12 ετών χωρίς ιατρική οδηγία.

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ